Admin/ledelse
Connect Bus er en del av et nordisk busselskap som har visjon om å være den foretrukne arbeidsgiveren i bransjen. Med over 3700 dedikerte ansatte er vi tydelig på at menneskene er en del av vår suksess og sentrale verdi. Hos oss finner du dyktige fagfolk med stort kundefokus. Vårt mål er å være ledende på digitaliseringen av offentlig transport og vi satser på utvikling av løsninger som forbedrer og effektiviserer kollektivtrafikken, og som gir mer tilfredse passasjerer og medarbeidere. Connect Bus har et stort antall elektriske busser og har som mål å være ledende i overgangen til nullutslippsbusser. 
Regionsdirektør Østlandet

Bli vår nye regionsdirektør!

Er du en solid leder med lidenskap for å skape resultater gjennom mennesker? Vi søker en dynamisk og operativ regionsdirektør for drift til vårt voksende selskap. Rollen omfatter operativt driftsansvar for selskapets gjennomføring av kollektivtrafikkproduksjon iht. inngåtte anbudskontrakter i regionen. I denne rollen vil du lede og inspirere mange mennesker, og sikre at vi fortsetter å levere gode tjenester til våre kunder og oppdragsgivere. Hvis du har en sterk lederprofil, gode kommunikasjonsferdigheter og kan vise til tidligere resultater for å forbedre effektivitet og kvalitet, vil vi gjerne høre fra deg! Bli med på en spennende reise og vær med å forme fremtiden til vår organisasjon.

Connect Bus er en ledende aktør innen offentlig transport i Norden, kjent for sitt fokus på innovasjon og bærekraft. Vår ambisjon er å være det mest moderne, bærekraftige, miljøbevisste og fremoverlente busselskapet i Norden. Vi er ambisiøse og ønsker å skape et nordisk busselskap som overgår minstekravene til kvalitet, elektrifisering og teknologi. En stor andel av våre kjøretøy har nullutslipp og det er et stort mål for oss å gjøre kollektivtrafikk bærekraftig. Dette innebærer også å gjøre hverdagen for våre ansatte enkel, digital og oversiktlig.

Vår nye regionsdirektør vil ha ansvar for Østlandet, (i dag primært Oslo og Akershus), og ha en nøkkelrolle i å sikre effektiv drift, god ledelse og utvikling, samt fremme vekst, og bidra til bærekraftig suksess for selskapet. Regionen har ca.1000 ansatte. I tillegg til å ha direkte personalansvar for 6 driftsledere vil du jobbe tett med regionens tillitsvalgte og verneorganisasjon. Anbudsarbeid vil også være en sentral oppgave tilhørende rollen.

Foruten overordnet blikk og fokus har du evnen til å ta raske og veloverveide beslutninger hvis akutte situasjoner oppstår. Vi tror det er en fordel at du har god erfaring fra en driftsorganisasjon, og du har erfaring med å administrere oppgaver for å sikre maksimal effektivitet og produktivitet. Du er god på teambygging, har gode IT- kunnskaper, og evnen til å identifisere og iverksette forbedringer for å redusere kostnader og øke produktivitet i selskapet.

Du vil rapportere til daglig leder og være en del av den norske ledergruppen, arbeidssted er lokalisert ved vårt hovedkontor Rosenholm Campus, Trollåsen (2 km sør for Oslo), Førerkort klasse B er nødvendig, og reisevirksomhet må påregnes. Du må beherske flytende norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss da vel!

Application due
31.07.2024

Start date
Snarest

Work hours
Primært dagtid

Position category


Position type

Workplace
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Bent Kjersem-Drageset 
Managing director - City
+47 95884073
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]