Kontrolrum kalder koblingsleder: klar til at sikre elnettet?

Vil du være garant for, at dine kolleger i marken kommer helskindede hjem hver dag – når I sammen sikrer, at elnettet kører?

Og kunne du tænke dig et oplæringsforløb, hvor du først er på egen hånd, når du er helt tryg ved dine opgaver?

Lige nu mangler vi flere kolleger til vores kontrolrum. Er du en af dem?

Kontrolrummet – vi skaber sikkerhed for vores kolleger
På kontoret i Virum finder du kontrolrummet – og dine 30 nye kolleger. Det er os, der udfører den daglige koblingsledelse og sikrer, at elnettet i Østdanmark kører, som det skal.

Og det kan godt være, vi arbejder med 400 V-50 kV, men spændinger i teamet har vi ingen af:

”Der er en rigtig god kemi mellem os i teamet – og en stor faglig respekt. Så mangler du et par ekstra øjne på en opgave, er der altid en, der er parat til at hjælpe dig,” fortæller Christian, koblingsleder og din nye kollega.

Du udfører koblingsledelse og afbrydelsesplanlægning
Som koblingsleder sørger du for, at de højspændingskomponenter, dine teknikerkolleger arbejder på, bliver sikret og jordet, så ingen kommer til skade.

Derudover står du for den daglige afbrydelsesplanlægning i forbindelse med vores anlægs-, drifts-, og vedligeholdelsesaktiviteter – alt sammen i tæt samarbejde med interne og eksterne kolleger.

Derudover kommer du også til at:

 • medvirke til en høj leveringssikkerhed hos vores kunder, hvor prioriteringer omkring person-, anlægs-, og forsyningssikkerhed er fastlagt
 • udføre en sikker og effektiv reetablering af forsyningen til vores kunder ved driftsnedbrud samt sikre en god kommunikation til de berørte
 • sikre igangsætning af fejludbedring efter driftsforstyrrelser
 • samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med den daglige drift og driftsforstyrrelser – alt lige fra presseafdelingen og montørerne i marken til eksterne virksomheder
 • foretage driftsmæssige rettelser af netkonfigurationer i kontrol- og overvågningssystemet.

Derudover deltager du i tværorganisatoriske projekter, fx udskiftning af transformere eller etablering af nye hovedstationer.

Vagtordning, der tager hensyn til dit privatliv
Da der er brug for vores ekspertise døgnet rundt, indgår du også i en vagtordning. Men hos os kommer du ikke til at indgå i et traditionelt 3-holdsskifte. For i teamet har vi stort fokus på balancen mellem arbejds-, fritids- og familieliv, og derfor forsøger vi at reducere belastningen af de skæve vagter mest muligt.

Du kommer også til at indgå i en fælles rådighedsvagt, når din oplæringstid er veloverstået.

Er du teknisk funderet – og kan du bevare fatningen?
Når systemerne ikke reagerer som forventet, trækker du på din elektrotekniske viden. For ligesom os er du nysgerrig og elsker at nørde med dit arbejde, og derfor når du altid frem til en god løsning.

Vi ved godt, at vi arbejder i en nichebranche, og derfor forventer vi ikke, at du er højspændingsekspert fra start. Til gengæld forventer vi, at du har den rette indstilling og gåpåmod til at lære noget nyt. Ellers forestiller vi os, at du:

 • er maskinmester, elinstallatør, elingeniør eller har en tilsvarende baggrund
 • har en god IT-forståelse, så du kan sætte dig ind i SCADA-systemerne
 • kan bevare roen og overblikket, når du har flere sideløbende opgaver af forskellig karakter
 • har det godt med at arbejde selvstændigt og være beslutningstager i kritiske driftssituationer
 • har en god situationsfornemmelse og respekt for menneskers forskellighed  
 • god til at dele din viden med interne og eksterne kolleger og skabe tillidsfulde relationer.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag. 

Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen. Hos os får du desuden forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper på 30 34 22 43.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Application due
29-02-2024

Workplace
Virum

Contact

Jesper Krabbe Gliese 
Afdelingsleder
30342243