Er du maskinmester eller elinstallatør med hang til drift af elforsyningsanlæg på hhv. 10 kV og 0,4 kV?

Vi leder efter en ny kollega, der kan lidt af det hele på kontoret og i marken og når det hele skal gå stærkt og andre gange knap så stærkt.

Det giver et kick at være ude med blå blink og sørge for at genetablere strømmen til vores kunder og her spiller vi en vigtig rolle", siger din kommende afdelingsleder Lars Jørgen Nielsen.

Velkommen til Distributionsdriftsplanlægning
Du bliver en del af en afdeling med 24 kolleger, der har ansvaret for drift og havariberedskab på vores 10/0,4-KV-stationer og anlæg på Sjælland og øerne. Derudover har vi 85 teknikere i vores dispatch-funktion, som kører ud og løser akutte driftsopgaver.
Vi er en afdeling, der er begyndt at arbejde med selvstyrende teams, så du har stor indflydelse på planlægning af dit daglige arbejde”, fortsætter Lars.

Tag styringen over vores akutindsats
Du står for risikovurdering og planlægning af indsatsen, når der opstår akutte nedbrud på vores elnet. I komplekse tilfælde tager du selv med ud og løser opgaven.
Vi er i fuld gang med at udvikle nye processer og procedurer. Det er en opgave, du vil komme til at få stor indflydelse på i dagligdagen. 

Dine opgaver

  • vurdere risici, planlægge teknikernes arbejde og samle op på eventuelle efterreparationer
  • sørge for, at vi overholder sikkerhedsprocedurer, retningslinjer og myndighedskrav 
  • samarbejde med vores eksterne Entreprenører
  • foretage tilsyn 
  • dokumentation og opfølgning 
  • du vil på sigt komme til at sidde som dagsmester på turnus, hvor man er den der tager alle akutsager på dagen fra kontoret i Virum.

Vagtordning på hele Sjælland
Du indgår på sigt i vores vagtordning med 50 tilkaldevagter om året. I weekenden hedder tidsrummet fra 07.00 til 07.00 næste dag, og i hverdagene er det 15.00-07.00 næste dag.
Du kan blive kaldt ud til hele Sjælland, men de fleste af de komplekse udrykninger foregår i København.
Selvom du er tilknyttet kontoret i Virum, er du lige så velkommen på vores kontorer i Ballerup, Svinninge og Haslev.

Du holder hovedet koldt, når strømmen sætter ud
Du nyder, at der hele tiden sker noget i en beredskabsfunktion og er god til at håndtere flere opgaver samtidig. Din ro og dit gode humør gør, at du får et godt samarbejde med teknikerne – også selvom det er nye teknikere for hver opgave.

Du kan desuden nikke genkendende til følgende:

  • Du er (ny)uddannet maskinmester, elinstallatør eller har en anden relevant teknisk baggrund.
  • Du har måske praktisk erfaring fra forsyningssektoren eller har arbejdet med projektledelse.
  • Du har kendskab til teknisk dokumentation og interesser dig for el anlæg.
  • Du taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag. 
Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen. Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse - vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Jørgen Nielsen på telefon 21684295.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.
 

Application due
21-04-2024

Workplace
Virum

Contact

Lars Jørgen Arnth Nielsen 
Afdelingsleder
59214551