Bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt med håndværksmæssig baggrund til projektledelse af tekniske byggeopgaver

Trives du i en rolle, hvor du i høj grad selv bestemmer, hvornår og hvordan du løser opgaverne? Og er det vigtigt for dig at være en del af en stærk organisation, der er med til at drive den grønne omstilling? 

Vi har ansvaret for at vedligeholde, og renovere én af Danmarks største ejendomsporteføljer med bygninger på hele Sjælland inkl. en del i Indre København. 

Nexel – vi er på opgaven
Vi bygger og varetager driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til alle – på jobbet, i skolen og derhjemme. Læs mere om os på vores hjemmeside, du finder linket til højre på siden.

Vi arbejder med komplekse, tekniske bygninger 
Du bliver en del af Kombiprojekter i NEXEL, hvor vi er 25 dedikerede og godt sammentømrede kolleger, der arbejder med en bred vifte af opgaver – herunder bl.a. renovering af tekniske bygninger på Sjælland, Lolland og Falster.  Du vil indgå i afdelingen som en nøgleperson på bygningsområdet, hvor der pt. kun er to andre projektledere.

Din base er på kontoret i Virum, men du skal nok få masser af afveksling, når du er ude i marken, ligesom du selvfølgelig indimellem kan arbejde hjemmefra, hvis du har behov for det. 

”Det gode arbejdsmiljø er afgørende, for det skal være sjovt at gå på arbejde her hos os. Nystartede kolleger er overraskede over, hvor imødekommende og venlige deres nye kolleger er", fortæller afdelingsleder Jacob Skovgaard Holm. 

Du leder bygningsprojekterne fra start til slut
Dit nye job byder på forskelligartede projekter, fx skalsikring og renovering af eksisterende tekniske bygninger. Det inkluderer også udskiftning af døre, belægning, tage, generelt vedligehold og andre tilsvarende opgaver, der sikrer, at vores tekniske bygninger er i tip-top stand. 

Mere specifikt kommer du til at

 • udvikle, planlægge og gennemføre projekterne idet du finder de rette, og mest optimale tekniske løsninger indenfor rammerne af økonomi, tid og kvalitet
 • sætte tidsrammen, og holdet samt stå for projekteringen, evt. sammen med eksterne rådgivere
 • sætte entreprenører og samarbejdspartnere i gang 
 • håndtere de mange forskellige interessenter – både eksterne og interne 
 • bidrage med din viden, når vi laver nye udbud i tæt samspil med vores udbudsafdeling
 • stå for dokumentation under hele projektet
 • få projekterne afsluttet og afleveret til driften

Som en del af arbejdet skal der også føres tilsyn med byggeprojekter, mangelgennemgang, afleveringsforretning mv. Vi forestiller os, du vil bruge ca. 30% af din tid ude i marken.

”I forbindelse med et stort projekt omkring vinterspjæld på 19 af vores bygninger er vi netop blevet færdige med udbudsmaterialet. Dette har været et meget unikt projekt, hvor vi har skulle tænke ud af boksen, og finde nye gode løsninger, som passer, til lige netop vores organisation. Det har været spændende og udfordrende at arbejde med et projekt, hvor alt ikke er som det plejer”, fortæller Linnea, der også er projektleder på vores bygningsportefølje og din kommende tætteste sparringspartner.

Du har styr på kommunikation, og det bygningstekniske 
Det vigtigste for os er, at du har din faglighed i orden og trives i at arbejde med mennesker – og at du deler vores ambition om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vi forestiller vi os, at du

 • er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt
 • gerne har håndværksmæssig erfaring 
 • er vant til at arbejde med bygninger på et højt teknisk niveau, fx ved statisk forståelse 
 • er selvstartende, og har erfaring med projektledelse
 • har sans for god kommunikation – om det er naboerne til et graveprojekt, eksterne rådgivere, entreprenørvirksomheder eller interne samarbejdspartnere, du kommunikerer med
 • begår dig problemfrit på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt 
 • arbejder systematisk og målrettet 
 • formår at tage de nødvendige beslutninger, der sikrer fremdriften på et højt sikkerhedsmæssigt niveau 

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen.
os os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her.

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Skovgaard Holm på telefon 20 18 70 19. 

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen. 

Application due
16-06-2024

Workplace
Virum

Contact

Jacob Skovgaard Holm 
Afdelingsleder
20187019