Elinstallatør eller maskinmester til hovedstations el-anlæg

Kunne du blive ekspert på et nicheområde, som de færreste i branchen kender til? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster? Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for elforsyningsanlæg, så sørger vi for grundig oplæring – særligt i drift og vedligehold af el-anlæg, primært i Radius området.

”Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret,” fortæller din kommende leder, Lars Nordgaard. 

Nexel – vi er på opgaven
Vi bygger og varetager driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til alle – på jobbet, i skolen og derhjemme. Læs mere om os på vores hjemmeside, du finder linket til højre på siden.

I Stations og Linjedrift 
Bliver du en del af et område, der brænder for elforsyning. Vi er 70 kolleger, der glæder os til at dele vores viden med dig. 

I afdelingen for Planlægning får du 17 tætte kolleger. Det er os, der er står for drift og vedligehold på vores 216 hovedstationer samt alle 30-50 kV-kabler og luftledninger. Vi har sikkerhed helt i toppen af vores agenda, så her får du ordnede og trygge forhold.

Vær med til at holde elnettet i gang

”Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi virkelig har brug for dine kompetencer for at nå i mål. Du vil få masser af frihed og fleksibilitet i din rolle – og mange spændende tekniske udfordringer,”. Vi brænder for elforsyning og glæder os til at dele vores viden med nye kolleger”, fortsætter Lars.

Dine arbejdsopgaver spænder altså bredt, når du 

 • planlægger drifts- og vedligeholdelsesopgaver for vores interne montører og eksterne entreprenører
 • varetager el-arbejdslederrollen for interne montører
 • bidrager med teknisk viden i forbindelse med opgaveløsning
 • fejlsøger på hovedstationsanlæg 
 • sørger for udbedring af kabelfejl på 30-50 kV kabler
 • indgår i vores døgnbemandede vagtordning med ansvar for fejlretning.

Du bruger typisk halvdelen af din tid ude i marken og den anden halvdel på vores kontor i Virum, ligesom du også kan benytte vores flyverpladser i hhv. Ballerup og Haslev. Og hvis du har behov for at arbejde hjemmefra, er der naturligvis også mulighed for det.

Du har styr på elteknik og er klar på udvikling

 • er uddannet elinstallatør eller maskinmester – eller har en anden relevant uddannelse.
 • har godt kendskab til drift og vedligehold af elforsyningsanlæg.
 • har et godt anlægskendskab til hovedstations el-anlæg og 30-50 kV kabler.
 • har kendskab til SAP.  
 • er fleksibel og klar til at hjælpe dine kolleger, når de har brug for det, ligesom det selvfølgelig også går den anden vej, når du har brug for hjælp.
 • kommunikerer klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.
Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen.

Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her.

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Nordgaard på telefon 30 32 12 31.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen. 

Application due
30-06-2024

Workplace
Virum

Contact

Lars Nordgaard Pedersen 
Afdelingsleder
30 32 12 31