Driftsingeniør, Maskinmester eller Elinstallatør til test af relæer og sikring af forsyningssikkerhed

Vil du have et fleksibelt job, hvor du både bliver skarp på et nicheområde inden for el og støtter op om den grønne omstilling? 

Så kom og hjælp os med at garantere strøm i kontakterne på Sjælland, Lolland og Falster, når du tester relæer og andet vitalt udstyr på vores anlæg.   

”Du kommer ind på et tidspunkt, hvor vi er i gang med at digitalisere vores anlæg og gøre dem klar til en grønnere fremtid – og den forandringsproces bliver du en vigtig del af,” siger din kommende afdelingsleder Johan Djurhuus. 

Nexel – vi holder Danmark kørende 
I Nexel bygger og varetager vi driften af Cerius- og Radiuselnettet, der sikrer strøm til vores fælles hverdag – på jobbet, i skolen og derhjemme. Læs meget mere på www.nexel.dk. 

Du bliver en del af Teknikafdelingen,
hvor du får 17 nye kolleger. Det er os, der står for drift og vedligehold af vores relæer og RTU’er i hovedstationer, og vi afprøver og idriftsætter ny- og ombygninger af stationsanlæg samt tester 30/50 kV-kabelanlæg. 

Fordi vi er meget ude på anlæggene, er det sjældent, at vores veje krydses rent fysisk. Men vi er altid tilgængelige for hinanden, hvis en af os sidder fast med en teknisk udfordring. Og så får du selvfølgelig grundig sidemandsoplæring i starten. 

”Vi elsker at nørde igennem og er gode til at lære fra os. Samtidig har vi det sjovt i hverdagen, for så glider det hele lidt lettere,” fortsætter Johan. 

Du tester relæer og giver teknisk sparring 
Du starter din dag, når du kører ud hjemmefra til den hovedstation, du skal arbejde på – og du har frihed til selv at planlægge dine opgaver, så du fx undgår myldretiden, når du kører. 

Herefter følger en varieret arbejdsdag, hvor du bl.a.: 

 • udfører tests af relæer og andre revisionsopgaver på elanlæggene 
 • tester, idriftsætter og udreder fejl på nye og ombyggede elanlæg 
 • indgår i sparringsgrupper med de ansvarlige asset managers 
 • laver tekniske beskrivelser til udbud 
 • mulighed for at indgå i en døgnbemandet vagtordning 

Som person er du
En nysgerrig holdspiller, der føler sig hjemme i både fordybelse og formidling. Du er god til at skabe relationer og navigerer godt i en hverdag, som du selv har ansvar for at planlægge. 

Når du ikke er ude på anlæggene, har du base på vores kontor i Virum, men du kan også benytte vores flyverpladser i Ballerup og Haslev. Og har du behov for at arbejde hjemmefra, er der naturligvis også mulighed for det – her stiller vi en APV-godkendt hjemmearbejdsplads til rådighed. 

Du har stort elteknisk kendskab til hovedstationer, relæer og RTU’er 

 • Du er uddannet elingeniør eller har tilsvarende kompetencer inden for relæteknik, fx som elinstallatør eller maskinmester, der har arbejdet med test. 
 • Du har kendskab til drift og vedligehold af elforsyningsanlæg, særligt RTU’er. 
 • Du har erfaring med test og afprøvning af hovedstationsanlæg. 
 • Du har let ved at kommunikere med udenlandske leverandører og navigere i testsystemer og manualer på engelsk. 
 • Du har flair for at lære nye IT-systemer – vi bruger SAP og lærer dig gerne op, hvis du ikke kender det i forvejen. 
 • Du trives godt med soloarbejde og er samtidig løsningsorienteret, når du samarbejder med dine kolleger.                         

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.  
Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen.

Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Johan Djurhuus på telefon 3032 4982.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.


 

Application due
30-06-2024

Workplace
Virum

Contact

Johan Djurhuus 
Afdelingsleder
30324982