Vi søger en OT SCADA arkitekt til et stort og komplekst projekt…

… hvor du får ansvar for teknisk design, non-funktionelle krav, infrastruktur og sikkerhed. 

NEXEL skal til at sammenlægge vores SCADA-systemer for forsyningsområderne Cerius og Radius, der tilsammen dækker Sjælland og Øer. Er det en opgave for dig?

Nexel
Vi er specialisterne, der hjælper netselskaberne Cerius og Radius med at sikre, at elanlæggene virker, så strømmen kommer frem til elforbrugeren. Vi er over 600 kolleger, der overvåger, vedligeholder, udbygger og udvikler elnettet i et samspil med netselskaberne – og vi gør det døgnet rundt. 

Om Projektet  
Du bliver knyttet til SCADA-projektet, som går ud på at etablere en ny SCADA-platform som en selvstændig løsning. Projektet skal de kommende år specificere, indkøbe og implementere en central SCADA løsning for Cerius og Radius, der skal hjælpe vores kontrolrum til en mere effektiv og integreret styring af el-distributionsnettet.  

"Du bliver en del af et højt specialiseret team samtidig med du indgår i SCADA projektet, så du får en hverdag fyldt med spændende faglige dialoger og god sparring", fortæller afdelingsleder Jacob Bo Johansen Dindler.

Dine primære opgaver vil være: 

 • Udvikle og vedligeholde arkitekturplaner for operationel teknologi (OT), herunder netværksinfrastruktur, servere, tilgængelighed og lagring. 
 • Verificere at sikkerhedspolitikker og -procedurer implementeres og overholdes i hele systemarkitekturen. 
 • Arbejde tæt sammen med vores Lead SCADA Arkitekt for at sikre, at infrastrukturløsningerne er kompatible med SCADA-systemets funktionelle design og krav. 
 • Deltage i evaluering og udvælgelse af leverandører. 
 • Dokumentere infrastrukturløsninger og sikre overdragelse af viden til driftsteamet. 
 • Udvikle og implementere tekniske løsninger for adgangsstyring og infrastrukturoperation for at forbedre sikkerheden. 
 • Udføre risikovurderinger for at sikre, at designet tager højde for potentielle trusler og sårbarheder. 

 
Kvalifikationer: 

 • Relevant uddannelse inden for ingeniørvidenskab, informationsteknologi eller tilsvarende. 
 • Minimum 10 års erfaring med design og implementering af OT-infrastruktur i industrielle miljøer (f.eks. IEC61850, IEC60870).
 • Dybtgående kendskab til netværksinfrastruktur, servere, lagring og sikkerhed inden for OT. 
 • Praktisk erfaring med til industristandarder for sikkerhed, f.eks. IEC62443. 
 • Stærke analytiske og problemløsningsevner. 
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner. 
 • Erfaring med udbudsprocesser og leverandørstyring er en fordel, men ikke et krav.
 • Erfaring med kontrolrum, eldistribution eller anden kritisk infrastruktur er en fordel 

 
Som person 
 er du åben, engageret, empatisk og struktureret, og du bidrager konstruktivt til at skabe fremgang i opgaver. Du er god til at arbejde i teams og på tværs af organisationer.

"Du får mange interessenter, derfor er det vigtigt, du bliver motiveret af at have kontakt til både vores interne og eksterne kunder samt vores leverandører", fortsættter Jacob.

Du er velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale. Du har gyldigt kørekort, ren straffeattest og vil kunne godkendes til sikkerhedsniveau HEM. 
 
Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab 
Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, der engagerer sig i den grønne omstilling og aktivt sætter positive spor i samfundet. Vi er ikke kun et demokratisk-ejet andelsselskab, men også et fællesskab der tænker langsigtet og formålsdrevet, og hvor forandringer er velkomne, som en vigtig del af dagligdagen. 

Vores andelskultur er kendetegnet ved et sammenhold og relationer, der bunder i tillid. Når vi mødes i kantinen, taler vi uformelt med hinanden, og i arbejdet mødes vi med en ligeværdig tilgang på tværs af koncernen, fordi vi ved, at hver person bidrager med noget særligt og værdifuldt. 

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen? 
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jacob Bo Johansen Dindler på telefon 3031 2229.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen. 

Application due
04-08-2024

Workplace
Virum

Contact

Jacob Bo Johansen Dindler 
Afdelingsleder
30312229