Anlægsspecialist til anlægsdesign i Nexel

Er du teknisk minded med et godt drive, og kunne du tænke dig et meningsfyldt job, hvor du gør en kæmpe forskel for vores kunder på Sjælland ved at hjælpe dem med at blive tilsluttet elnettet?
Så får du her chancen for at tage ansvar for alt fra enkle tilslutningsopgaver til hele infrastrukturer – uanset om du har lidt eller meget erfaring med i rygsækken.
Hvis jeg ellers skal fremhæve noget, er det sammenholdet i teamet, for der er virkelig en stor grad af hjælpsomhed, hvor alle står klar til at give en hånd med,” fortæller Team Koordinator Daniel Kaiser-Almind.

Nexel - vi holder Danmark kørende
I Nexel bygger og varetager vi driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til alle – på jobbet, i skolen og derhjemme i Østdanmark.
På vores kontor i Virum venter 20 gode kollegaer på at byde dig velkommen til teamet i Anlægsdesign. Her har vi ansvaret for at projektere de elanlæg, der er nødvendige i kundernes tilslutning til elnettet. Opgavernes omfang og indhold kan derfor variere i størrelse, f.eks. kan det være i forbindelse med nye udstykninger, eller modernisering af 10/0,4 kV-anlæg på Sjælland.
”Vi spænder vidt, når det kommer til erfaring, og vi støtter blandt andet hinanden ved at dele viden. Det giver et godt arbejdsmiljø og rig mulighed for udvikling,” uddyber Daniel.

Hjælp vores kunder med at finde den rigtige løsning
Som anlægsspecialist er du klar til at hjælpe vores kunder, som typisk er elinstallatører, rådgivere og bygherrer. Det gør du både over telefon og mail, hvor du gennem en grundig dialog afdækker deres behov og rådgiver om løsninger.
Du vil bruge omkring 80 % af din tid bag skrivebordet på kontoret eller hjemmekontoret, som du også har mulighed for at arbejde fra, når det giver mening. Den resterende tid bruger du ude i marken hos kunderne eller ved vores eksisterende elanlæg. Det betyder, at du kan se frem til en hverdag, hvor du:

  • forhandler placering af anlæg, afklarer tekniske detaljer og diskuterer fordele og ulemper med kunderne
  • udregner de samlede omkostninger på de enkelte projekter
  • udarbejder faktureringsgrundlag for bl.a. nyudstykninger
  • sikrer evt. tinglysning af placering af anlæg
  • sikrer indkøb eller reservation af større elkomponenter til de enkelte projekter ud fra rammeaftaler
  • overdrager projekter til de projektledere, der står for selve udførelsen af opgaven.

Elteknisk forståelse, styr på detaljen og gode kommunikationsevner
Vi er åbne for din baggrund – måske er du erfaren, måske er du nyuddannet. Uanset hvor på karrierestigen, du måtte være, er vi klar til at tage godt imod dig. Det vigtigste er, at du har en teknisk forståelse, der gør det muligt for dig at sætte dig ind i arbejdet med elanlæg og at du formår at kommunikere klart til vores kunder.
Lige så vigtigt er det, at du har sans for detaljen og evner at forstå regler og jura, da en vigtig del af jobbet er at sikre f.eks. tinglysning og at holde styr på vigtige detaljer i de forskellige aftaler. Derudover forestiller vi os, at du:

  • er uddannet ingeniør, el-installatør eller maskinmester med teknisk erfaring, gerne kombineret med praktisk erfaring med 10 kV- & 0,4 kV-elforsyningsanlæg og opbygning heraf 
  • har flair for IT og gerne hands-on erfaring med SAP og evt. kendskab til DS475
  • er ferm til at skabe gode relationer til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere 
  • har et gyldigt kørekort til bil.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab 
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag. Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Vores kultur bygger på fællesskab og tillidsfulde relationer. Det betyder, at når vi mødes i kantinen, taler vi uformelt med hinanden, og i arbejdet mødes vi med en ligeværdig tilgang, fordi vi ved, at hver person bidrager med noget unikt og værdifuldt. 
Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang, og mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.  
 
Et netselskab i bevægelse – vil du med på rejsen? 
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Team Koordinator Daniel Kaiser-Almind på telefon 30 30 65 58
Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen

Application due
15-08-2024

Workplace


Contact

Daniel Kaiser-Almind 
Team Koordinator
30306558