Økonomikonsulent / Aarhus

Erfaren og tech-nørdet økonomikonsulent, der også er til fleksible arbejdstider og fritid

Har du arbejdet med digitalt bogholderi og haft kundeansvar i cirka 2-3 år? Og drømmer du om at kunne hente kl. 14.36 eller måske begynde til badminton igen?

Hos Zignifikant hjælper vi vores kunder med digitalt bogholderi ved at automatisere så meget af papirnusseriet som muligt. Vi er kundernes eksterne digitale økonomifunktion.  

Som økonomikonsulent vil du blive kunderådgiver og økonomiansvarlig for din egen buket af cirka 8 til 13 mindre eller mellemstore virksomheder – og få kolleger, der (ligesom dig) brænder for økonomi, digitalisering og god service❤‍

Ryger armene i vejret, når du ser de her opgaver?

 • Opsætning, kontrol og driftovervågning af systemer og kontorrobotter, som udfører automatisk bogføring. For eksempel Pleo, Corpay One, Storebuddy, Fakturafil, og robotter fra Officebot – samt et utal af andre smarte systemer vi bruger i det daglige
 • Daglig brug af regnskabssystemet e-conomic og muligvis brug af Business Central eller Uniconta afhængigt af dine kunder
 • Løbende kontrol og afstemning af regnskab (finans, moms, kreditorer og debitorer m.m.)
 • Lønberegning og lønadministration
 • Manuel bogføring, hvor det (endnu) er nødvendigt
 • Oplæring af assistenter + sparring med dem
 • Udarbejdelse af perioderegnskaber og budgetter
 • Afstemning og klargøring af regnskabsmateriale til revisor
 • Løbende rådgivning af kunder inden for alle områderne, vi lige har nævnt 

Hvis du synes, det lyder som en pose knitrende lækker bland-selv-slik, så se, hvad vi også har til dig:

Mere tid til både familie og fritidsinteresser

 • Mød for eksempel kl. 9.54 eller luk computeren kl. 14 de dage, du har brug for det – vi har fuld tillid til, at du når dine timer (37 styks), når det passer dig. Ja, vi er bare fans af at flekse (her taler vi ikke om muskler, men arbejdstider).

 • Arbejd både ude og hjemme – din base er på kontoret i Lystrup, men du kan også sagtens sidde derhjemme 2-3 dage om ugen.
   
 • Få mere fritid Vi vil se dig smile, fordi du har tid til både familie og fritidsinteresser. For hos os beviser du ikke dit værd ved at arbejde solen sort. Nej, vi insisterer på, at 37 timer er 37 (med enkelte mindre udsving). 

Lidt mere om os (og dig): 

Zignifikant er et af Danmarks førende bureauer, når det kommer til digitalisering og automatisering af bogholderi. Vi er nemlig digitale til fingerspidserne og har været det i mere end 17 år.

Vi er altid på udkig efter nye systemer, vi kan teste (med julelys i øjnene) og gøre til en del af vores hverdag. Det er lidt af en håndfuld kompetence-tornadoer, vi har blæsende rundt for at vende hver en digital sten – nogle af branchens mest erfarne
.

Du behøver ikke være lige så nørdet, men vi håber på, at du har lyst til at følge med i den digitale udvikling inden for økonomi og på sigt måske kan knibe en tåre over et genialt nyt system (som du bliver nødt til at teste asap!).

Derudover er vi en social arbejdsplads, hvor vi bare godt kan li’ at have sjovt sammen på en ‘helt nede på jorden’-måde – både ved skrivebordet og til sommerfesten. Vi håber, du kan den dag!

----------------------------------------

Alt det praktiske

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og du får løn efter dine kvalifikationer.

Kontoret ligger på Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1. sal), 8520 Lystrup.


Vi ved godt, at vi ikke kan få det hele. Hvis der et par steder, hvor du ikke kan sætte flueben, så slå endelig på tråden eller send os en ansøgning alligevel.

Du kan ringe eller skrive til Kristian Konradsen på +45 42908987 eller
kak@Zignifikant.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Vi skulle hilse fra ham og sige, at han glæder sig til at høre fra dig.

 

Vi kalder til samtaler løbende og piller opslaget ned, når den rette konsulent er fundet. Så skynd dig at sende din ansøgning + CV, og evt. en lille videohilsen via linket.

 

Zignifikant ApS
Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1)
8520 Lystrup
----------------------------------------

 

 

Application due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours
Fuldtid

Position category


Position type
Økonomikonsulent

Workplace
Aarhus

Homepage


Contact
Kristian Konradsen 
Mohammed Hassan 
Cecilie Christensen 
42908965
42908965