Digitaliseringselev / Aarhus

Digitaliseringselev  - Kommende økonomielev med fokus på digitalisering

Zignifikant er et moderne digitaliserings- og regnskabsbureau i hastig vækst, som netop nu søger en dygtig elev til vores team i Aarhus.

Hvorfor skal du læse videre?

Det skal du, fordi vi er et ambitiøst digitaliserings- og regnskabsbureau, der fokuserer på automatisering og digitalisering af økonomifunktionen hos vores kunder. Vi angriber en ellers meget traditionel og (til tider) kedelig branche med moderne teknologi og et digitalt og ungdommeligt touch. Og netop til den mission, kunne vi godt bruge dig på holdet.

Og nu du alligevel læser videre, så kunne du da lige høre lidt om, hvad du kunne få hos Zignifikant:

 • Fleksibel arbejdsplads – din primære arbejdsplads vil være i Aarhus. Derudover er vi fan af at flekse (og her taler vi ikke om muskler – men arbejdstider).
 • Varierende arbejdsopgaver – du vil få en palette af forskellige arbejdsopgaver. Du vil blive oplært i opsætning af systemer, onboarding af nye kunder og behovsafdækning hos kunder. Derudover vil du også få klassiske økonomiopgaver, såsom debitor-, kreditor- og finansbogholderi, løn, afstemninger og rapportering, indberetning af moms og afgifter og klargøring af årsregnskab til revisor.
 • Du får dine egne kunder – Du kan få mulighed for, at få ansvaret for egne kunder hen ad vejen.
 • Mulighed for tid til andet end at arbejde – vi vægter vores fritid højt, så hos os skal fritidsinteresser, venner og arbejde gå hånd i hånd
 • Fedt kollegialt fællesskab – vi er et solidt team af medarbejdere, der har et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode kollegaskab højt. Du er en del af holdet fra dag 1.
 • Oplæring fra de bedste i branchen – Vi har arbejdet med digitalisering i mange år,  og du vil derfor blive oplært af nogle af de dygtigste i branchen.

Men nok om os. Lad os snakke om dig. Vi søger den perfekte medarbejder, men vi ved også, at vi nok ikke kan få alt, vi søger, så derfor:

Need to have:

 • At du er vild med tal og din computer, og at du har lyst til at sætte dig ind i nye systemer.
 • At du har lyst til at blive en del af et ungt og ambitiøst team, hvor det lige så vel kan være dig, der inviterer til boldfodbold i pausen, som din erfarne kollega.
 • At du trives i en varierende hverdag, hvor der altid er højt til loftet
 • At du enten har gennemført HHX, EUX, HG2 eller EUD student og opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med specialer. Har du en baggrund fra STX, HF eller HTX forventer vi, at du har gennemført et 5-ugers grundforløb under uddannelsesretningen ’kontor’ før ansættelsen. Eller at du har taget en af uddannelserne: finansøkonom, finansbachelor eller financial controller.

Nice to have:

 • At du har en naturlig interesse for at være lidt tech-nørdet.
 • At du elsker at snakke med mennesker, både kollegaer og kunder.
 • At du, din partner eller mor er god til at bage kage – Vi elsker kage!

Vi kan ikke vente på at snakke med dig, så vi holder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet.

Så skynd dig at sende dit CV og ansøgning til os via siden her!

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Zignifikant
Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1)
8520 Lystrup
----------------------------------------


 

Application due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours
Fuldtid

Position category


Position type
Elev

Workplace
Aarhus

Homepage


Contact
Mohammed Hassan 
Cecilie Christensen 
42908965
42908965