Økonomielev / Aarhus

KUNNE DU GODT TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET AF DANMARKS BEDSTE DIGITALISERINGSHUSE?

Selvfølgelig kunne du det! Vi er et ambitiøst digitaliserings- og regnskabsbureau, der fokuserer på forretningsudvikling og digitalisering hos vores kunder.
Vi angriber en ellers meget traditionel og (til tider) kedelig branche med moderne teknologi og et digitalt og ungdommeligt touch.

Lidt om os først:

Hos Zignifikant søger vi en elev til vores økonomiske konsulentteam, der til hverdag hjælper virksomheder med økonomisk forretningsudvikling og outsourcing af deres økonomifunktion. Vi har brug for lige præcis dig til vores unge team – dig der er vild med alt digitalt, dig der glæder dig over talnørderi og regnestykker og dig, der ønsker at få lov til at arbejde med mange forskellige ting sammen med et team af kompetente mennesker.

Hos Zignifikant huser vi fremtidens økonomikonsulenter, så her er du helt sikker på at komme i et team med nogle lærerige og skarpe kollegaer.

En af vores kerneværdier lyder på, at du ikke skal tage hjem fra arbejde udmattet og mentalt drænet – vi tror nemlig på, at man sagtens kan lave et kickass arbejde, og samtidig have overskud til fritid og venner. Det skal være sjovt at komme på arbejde, så du glad kan rejse dig fra skrivebordet, når du har fri.

Man lærer bare noget nyt hver dag man er på arbejde, og så er det megafedt at det er så uformelt på kontoret, med plads til alle typer af personligheder”

Julius Gosvig, nuværende elev hos Zignifikant

Som elev får du fingrene i lidt af hvert – du får selv lov til at forme dine opgaver, da du har høj fleksibilitet i dit arbejde. Vi skaber stillingen til dig, og de udfordringer du møder i arbejdet, er tilpasset lige netop dig og dine kompetencer (bortset fra når det kommer til konkurrencer, der holder vi ikke igen ). Som elev har du både tilknyttet en kontaktperson du kan støtte dig op af, og en stor gruppe af søde kolleger der altid er klar til give en hånd hvor muligt.

Jeg er helt vild med at der er så meget frihed under ansvar som elev. Det er fuldstændig op til en selv, hvordan og hvor hurtigt man vil udvikle sig”

Julius Gosvig, nuværende elev hos Zignifikant

Hos Zignifikant er der højt til loftet, du kommer til at arbejde i et trygt miljø, hvor chefen er lige så meget til rådighed for hjælp, som vores konsulentteam. Kontoret er et uformelt space, hvor der er plads til alle. Vi tror på at investere i vores medarbejdere, og derfor er vores ønske og håb selvfølgelig også at vores kommende elev bliver vores kommende økonomikonsulent!

Men… Nok om os! Lidt om dig:

Need to have:

  • At du er vild med tal, regnskab og din computer
  • At du har lyst til at blive en del af et ungt og ambitiøst team
  • At du trives i en varierende hverdag, hvor der altid er højt til loftet
  • At du enten har gennemført HHX, EUX, HG2 eller EUD student og opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med specialer. Har du en baggrund fra STX, HF eller HTX forventer vi, at du har gennemført et 5-ugers grundforløb under uddannelsesretningen ’kontor’ før ansættelsen. Eller at du har taget en af uddannelserne: finansøkonom, finansbachelor eller financial controller.

Nice to have:

  • At du har en naturlig interesse for at være lidt tech-nørdet.
  • At du elsker at snakke med mennesker, både kollegaer og kunder.
  • At du kan lave en smaddergod kage (vi er lette at bespise, når det kommer til kage )

Lyder det som noget du kunne tænke dig at være en del af? Skynd dig at ansøge stillingen herinde, så holder vi løbende samtaler indtil vi finder den helt rigtige.

Og læs gerne videre omkring os på www.zignifikant.dk

 

Zignifikant
Lyshøjen 8 (Bygning K5, 1)
8520 Lystrup
----------------------------------------

 

 

 

Application due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours
Fuldtid

Position category


Position type
Elev

Workplace
Aarhus

Homepage


Contact
Mohammed Hassan 
Cecilie Christensen 
42908965
42908965