Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,9 miljarder kronor och vi är omkring 1 450 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Business Controller

Som Business controller hos Assemblin VS ansvarar du för att säkerställa, analysera och sammanställa ekonomisk information som ligger till grund för affärsmässig utveckling av verksamheten. Rollen innebär arbete både på en strategisk- och operationell nivå och du sitter med i Regionens ledningsgrupp samt rapporterar till Regionchefen i Syd.

 I controllerrollen hanterar du många olika typer av ekonomiska rapporter och processer i samband med månads- och kvartalsbokslut samt vid prognos- och budgetarbetet. Du arbetar i nära samarbete med Regionchefen i Syd men även övriga controller nationellt och Filialchefer runt om i regionen.
 

I rollen som Business Controller på Assemblin VS har du en avgörande roll i att säkerställa att vår ekonomiska strategi inte bara följs utan också optimeras.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Supportera Regionchef och Filialchefer med uppföljning och analys av verksamheten på projekt- och regionnivå
  • Ansvara för regionens budget- och prognosarbete i samråd med regionchef samt sammanställa månadsrapport till ekonomiavdelningen
  • Ansvara för controlleruppgifter vid bokslut och koordinera dessa med övriga verksamheten och ekonomiavdelningen i företaget
  • Delta i förvärvsaktiviteter samt andra ekonomiprojekt
  • Följa upp filialernas intäkter och kostnader samt investeringar för att säkerställa uppsatta budgetmål


Vi söker dig som:

  • Har mångårig erfarenhet av arbete med ekonomiska analyser, budgetarbete, projektekonomi och verksamhetsuppföljning
  • Du har lätt att sätta dig in i affärssystem och digitala verktyg

Som person är du analytisk och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera och förklara siffror och ekonomi på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Du trivs i en roll som är självständig med stort eget ansvar.
 

Varför Assemblin VS?

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt arbete direkt bidrar till företagets framgång och utveckling. Hos oss får du möjligheten att utvecklas professionellt, ta ansvar och arbeta med engagerade och kompetenta kollegor. Vår kultur uppmuntrar till samarbete, innovation och kontinuerlig lärande.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med en ledande aktör inom installationsindustrin? Skicka in din ansökan till Assemblin VS i Malmö och bli en del av vårt framgångsrika team.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 21 april. Vi hanterar ansökningar löpande och rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering har vi redan valt samarbetspartners och vi undanber oss därmed säljsamtal.

 


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin VS
Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,9 miljarder kronor och vi är omkring 1 450 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-04-21

Spørsmål om stillingen

Ola Lundh 
Regionchef
010-475 12 58
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >