Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Medarbetare till ny automationsfilial i Jönköping

Nu öppnar vi Automation i Jönköping och söker flera duktiga kollegor!

Till vår nyöppnade Automationsfilial i Jönköping söker vi nu duktiga, drivna och engagerade medarbetare som vill vara med på en spännande och rolig resa. Vi söker Dig som vill jobba med Fastighetsautomation inom entreprenad och service, vi söker dessa roller: projektledare, automationsingenjör eller automationstekniker.

Vi erbjuder
Hos oss får du bra stöttning av engagerade kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Hos oss gör dina insatser skillnad. Vi värnar om våra medarbetare att de ska trivas och utvecklas både som individer och i sina roller. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Vi strävar efter att ha en sammansvetsad filial där alla hjälper varandra och jobbar tillsammans för att nå våra mål. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter behov och önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!  

Din bakgrund
Du har flera års erfarenhet från arbete inom Automation och/eller från El-, VS- eller Ventilation. Det är viktigt att du vill utvecklas med företaget och drivs av stort ansvar samt att få utveckla dina kunskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem. Flexibilitet i både ditt tänk och tillvägagångssätt är en förutsättning.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson
Vill du följa med på vår spännande resa? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss, vi jobbar med löpande urval. För mer information om tjänsterna är du välkommen att ringa Emil Thor på: 010-472 39 49 eller via mailto:emil.thor@assemblin.se


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-08-31

Spørsmål om stillingen

Emil Thor 
Regionchef
010 472 39 49
073 642 27 42
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >