Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Projektör/Konstruktör till Assemblin El Trollhättan

Vi söker medarbetare till vårt A-team. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Som projektör/konstruktör hos Assemblin El är du en av nyckelpersonerna genom hela processen, från idé till färdig lösning.

Som projektör/konstruktör hos Assemblin upprättar du handlingar och ritningar för all el som ska installeras i en byggnad, som kanalisation, kraft, belysning och tekniska anläggningar. Det kan gälla butiker, bostadshus, kontor, industrimiljöer eller andra ny-, till- och ombyggnationer beroende på uppdrag.

Konstruktören behöver ha förmågan att omsätta beställarens krav och önskemål till tekniska systemlösningar och även att analysera och föreslå förbättringar utifrån ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den elektriska konstruktionen och ta fram tekniska specifikationer och lösningsförslag.
  • Effektberäkningar med olika mätverktyg och program.
  • Analys av en elanläggning utifrån ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv och föreslå förbättringar.
  • Säkerställa att konstruktionsarbetet sker enligt företagets rutiner samt följer gällande normer och standarder.
  • Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
  • Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion.
  • Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support.
  • Aktivt delta i projektspecifika möten.

Vi söker
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du har ett stort teknikintresse och har lätt för att lära dig nya saker. Du har flerårig erfarenhet av konstruktion och goda kunskaper i CAD och 3D modellering. För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är en lagspelare.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetar bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan senast 2024-05-05. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Anders Härling på nummer 010-472 47 55 eller via mail: anders.harling@assemblin.se alternativt Patrik Sandblom på telefonnummer: 010-472 47 63 eller maila patrik.sandblom@assemblin.se  

Kontakt med rekryteringsbolag undanbedes.


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-06-05

Spørsmål om stillingen

Anders Härling 
Filialchef
+46 10 472 47 55
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >