Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Säkerhetstekniker till Assemblin El Örebro

Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor då är Assemblin rätt väg framåt för dig! 

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Kolla gärna in mer om vårt arbete med säkerhet här

Assemblin har tecknat flertalet större avtal med inriktning säkerhet och söker nu fler säkerhetstekniker. Du tillhör vår regionala säkerhetsavdelning och har arbetsområde Örebro med omnejd.
Arbetet innebär programmering, service/installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar.

Vi erbjuder
Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från vår säkerhetsorganisation och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla avdelningen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. 

Som säkerhetstekniker på Assemblin i Örebro erbjuds du även förmånsbil enligt vår policy.

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från driftsättning, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om Unison/Pacom, RCO M5 Mega, Assa Arx, Vanderbilt  Omnis, SPC, Galaxy, arbete med CCTV eller brandlarm.

  • Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.
  • Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.
  • Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.
  • Du har mycket god datavana.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Information och ansökan
Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-06-30.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säkerhetsansvarig Magnus Ottosson på telefonnummer 010-4724809 eller via mail magnus.ottosson@assemblin.se
 


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-06-30

Spørsmål om stillingen

Magnus Ottosson 
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >