Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Säkerhetstekniker till Assemblin El i Norrköping

Säkerhetstekniker
Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi har tecknat flera spännande ramavtal. Därför behöver vi bli fler till vårt härliga gäng i Norrköping! Vi söker nu dig med några års branscherfarenhet som vill ta nästa kliv i din utveckling. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi söker nu fler säkerhetstekniker med placering i Norrköping. Arbetet innebär installation, programmering, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar.

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Vanderbilt, Omnis, SPC, Galaxy, arbete med lås, dörrautomatik, CCTV eller brandlarm.

Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.
Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera.
Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Vi erbjuder
Assemblin Säkerhet utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort, men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Du är varmt välkommen med ditt CV och personliga brev, dock senast 2024-06-16. Du kan läsa mer om oss på www.assemblin.se. Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: distriktschef Mats Nordén på telefonnummer 010-472 33 24 eller via mail mats.norden@assemblin.se, eller projektledare Henrik Carell på telefonnummer 010-200 76 34 eller via mail henrik.carell@assemblin.se.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-06-16

Spørsmål om stillingen

Mats Nordén 
Distriktschef
010-472 33 24
Henrik Carell 
Projektledare
010-2007634
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >