Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Elektriker/Ledande Montör till Assemblin El Eskilstuna

Vill du tillhöra vårt A-team?
Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor? Då är Assemblin rätt väg framåt för dig! 

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med en entreprenadelektriker som har erfarenhet av att verka som Ledande Montör. I Eskilstuna arbetar vi nära våra kunder, främst mot industriella anläggningar, nyproduktion av fastigheter samt renovering av befintligt fastighetsbestånd. Vi fokuserar mycket på grön teknik och framtidens energilösningar.

Vi erbjuder
Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från både chef och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi har ett öppet klimat i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla filialen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång, samt flera löpande avtalspartners och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!  

Arbetsuppgifter
Som ledande montör arbetar du självständigt med stöttning av projektledaren och leder och fördelar jobben åt övriga elektriker på arbetsplatsen där du har det övergripande dagliga ansvaret on-site över dina operativa medarbetare. Tillsammans med projektledaren håller du koll på tidsplaner och säkerställer god lönsamhet och framfart i projekten. Du har god kontroll på materialåtgång och beställer samt orienterar på arbetsplatsen. Vidare kommer du att ha utförandeansvar för el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Arbetet är brett och innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

Som ledande montör är du en ledare och ansvarar för att utbilda och motivera dina operativa medarbetare samt deras säkerhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat som ledande montör och är van att leda ett eget bygge. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från arbete som elektriker, gärna med god erfarenhet av entreprenad. Det är viktigt att du vill utvecklas med företaget och drivs av stort ansvar samt att få utveckla dina kunskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem. Du har ett tydligt ledarskap och fördelar arbetsuppgifterna inom ditt montörslag på ett bestämt men ödmjukt sätt. Flexibilitet i både ditt tänk och tillvägagångssätt är en förutsättning.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson
Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 21/6 2024. För mer information om tjänsten är du självklart välkommen att kontakta Filialchef Andreas Persson på telefonnummer 010-472 41 32 eller via e-post: andreas.persson@assemblin.se.   


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-06-21

Spørsmål om stillingen

Andreas Persson 
Filialchef
010 4724132
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >