Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Projektledare till Assemblin Säkerhet i Ljungby/Värnamo

Vill du tillhöra vårt A-team?
Assemblin Säkerhet växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi har tecknat flera spännande ramavtal. Därför vill vi förstärka vårt säkerhetsgäng med en Projektledare i Ljungby/Värnamo. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Du får jobba med de mest spännande projekten och tillsammans med de trevligaste kollegorna!

Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare inom Säkerhet leder du ett team som består av projektörer, tekniker och installatörer, där du och ditt team genomför säkerhetsinstallationer av larm, passage, brand- och utrymningslarm, CCTV och integrerade system. Du kommer även att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:

  • Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda

 

Kvalifikationer
Som Projektledare har du relevant utbildning och bakgrund inom säkerhetsinstallationer, eller likvärdig kompetens som krävs för rollen. Vi ser att du har erfarenhet från branschen och liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du trivs med arbete som innebär försäljning och har ett stort fokus på att utveckla affärer. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär. 

Vi förutsätter att du har goda grundläggande IT-kunskaper. Har du kunskaper inom CAD, konstruktion och kalkylering är detta meriterande.

 

Ansökan & kontaktperson
Tillsvidareanställning, heltid.

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 18/8 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säkerhets Simon Svensson på telefonnummer 010-472 48 15 eller via e-post simon.e.svensson@assemblin.se.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

 

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Läs mer på assemblin.se.
Vi månar om våra medarbetare

Hälsa och säkerhet
Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.
Medarbetarutveckling
För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.
Kultur och värderingar
Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.
Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Søknadsfrist: 2024-08-18

Spørsmål om stillingen

Simon Svensson 
Avdelningschef Säkerhet
010-472 48 15
 
 
 

Se alla lediga tjänster!

" type="text/javascript" >