Region Norrbotten
Sjuksköterskor till Region Norrbotten, Sommarvikariat

Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa 

Inför sommaren söker vi dig som är sjuksköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation och goda utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare hos oss blir du en del av en verksamhet i ständig utveckling och är med och formar våra interna verksamheter genom förbättringar, rutiner och flöden.

Vi söker
Är du en legitimerad sjuksköterska som är redo för nya utmaning? Vill du bli en del av en verksamhet som är i ständig utveckling? Då har vi rollen för dig när vi nu söker förstärkning till våra hälsocentraler eller sjukhus!


För tjänsten ser vi att du har något av följande kvalifikationer:
- Nyexaminerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska som väntar på legitimation
- Legitimerad sjuksköterska eller röntgensjuksköterska
- Specialistsjuksköterska   

Vi ser det som meriterande om du har:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård.

Som person är du flexibel och kan hantera olika typer av uppdrag och arbetsmiljöer. Du arbetar strukturerat, prioriterar och tar ansvar för ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du har en tydlig kommunikation till din omgivning och kan anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån målgrupp och situation.

Vi uppmanar till kreativitet och nytänkande på Region Norrbotten där du tillsammans med andra har möjlighet att påverka ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Det här får du arbeta med
För dig som vill arbeta på sjukhus:
Som sjuksköterska på sjukhus kommer ditt arbeta vara väldigt varierande beroende på vilken avdelning du arbetar på och din erfarenhet. Du kommer att leda och fördela arbetet för omvårdnaden av patienten. Du har tillsammans med övrig personal det övergripande ansvaret för planering, genomförande, utvärdering och dokumentering kring omvårdnaden av patienten.

För dig som vill arbeta på hälsocentral:
Som sjuksköterska på hälsocentral kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och samarbete med övriga vårdgivare på hälsocentralen. På sjuksköterskemottagningen kommer du bland annat att arbeta med bedömningar, omläggningar, förebyggande hälsovård, vaccinationer och läkemedelsdelning. Arbete på jourcentralen kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig
Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige.
En del verksamheter omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, mer information hittar du på länken Anställning och utveckling - Region Norrbotten
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av urvalsfrågor där du kommer att få beskriva dina erfarenheter och önskemål. Du behöver också uppvisa godkänd legitimation samt examensbevis.

Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!Ansøgningsfrist
2024-06-16

Tiltrædelsesdato
Tillträde enligt överenskommelse

Arbejdstid


Work place
Sjukhus/Hälsocentral

Alla lediga jobb
Referensnummer
203626

Del

Contact us

Deldar Ibrahim 
HR partner
Freddy Bergdahl 
HR-partner
 
 

Fackliga representanter
Elisabeth Lindblad, Vårdförbundet, 0920-28 40 74, elisabeth.lindblad@vardforbundet.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.