Region Norrbotten
Undersköterskor till Region Norrbotten, Sommarvikariat

Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa 

Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation och goda utvecklingsmöjligheter. Som medarbetare hos oss blir du en del av en verksamhet i ständig utveckling och är med och formar våra interna verksamheter genom förbättringar, rutiner och flöden.

Vi söker
Är du utbildad undersköterska som är redo för nya utmaning? Vill du bli en del av en verksamhet som är i ständig utveckling? Då har vi rollen för dig när vi nu söker förstärkning till våra hälsocentraler eller sjukhus!


För tjänsten ser vi att du har något av följande kvalifikationer:
- Nyexaminerad undersköterska som väntar på bevis från socialstyrelsen
- Sjuksköterskestuderande med avslutad T3 eller Läkarstuderande med avslutad T6 
- Yrkesverksam undersköterska
- Specialistundersköterska

Vi ser det som meriterande om du har:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård.

Som person är du flexibel och kan hantera olika typer av uppdrag och arbetsmiljöer. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du har en tydlig kommunikation till din omgivning och kan anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån målgrupp och situation. Vi uppmanar till kreativitet och nytänkande på Region Norrbotten där du tillsammans med andra har möjlighet att påverka ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska inom hälso- och sjukvården är din roll av central betydelse för att stödja och komplettera det övergripande vårdteamet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på enheten eller hälsocentralen där du är placerad men din professionella närvaro och samarbete med sjuksköterskor är konstanta. Vi på Region Norrbotten erbjuder en rad olika avdelningar där du kan välja att arbeta med människor i alla åldrar, från barn till äldre. 

Du spelar en avgörande roll i att genomföra förebyggande åtgärder för att främja patienternas välbefinnande. Detta inkluderar övervakning av patientens vitalparametrar, såsom blodtryck, puls, andningsfrekvens och kroppstemperatur. Denna noggranna övervakning möjliggör tidig identifiering av eventuella hälsotillståndsändringar och ger möjlighet till snabba och adekvata åtgärder. Ditt engagemang sträcker sig också till att övervaka patientens nutrition och säkerställa adekvat munhygien. Dessa åtgärder är avgörande för patienternas övergripande välbefinnande och rehabilitering. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten. Inom regionens barnavdelningar arbetar du med familjen i centrum och stöttar föräldrar i omvårdnad av patienten.

En annan viktig del av ditt arbete är att hindra smittspridning genom att konsekvent följa basala hygienrutiner och klädregler. Genom att upprätthålla höga standarder för hygien skapar du en trygg och steril vårdmiljö. Utöver dessa uppgifter inkluderar din roll sårbehandling, mobilisering av patienter, venprovtagning och dokumentation. Genom att noggrant dokumentera alla utförda insatser och observationer bidrar du till en samordnad och effektiv vårdprocess.

Det här erbjuder vi dig
Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.
I denna rekrytering kommer vi att använda oss av urvalsfrågor där du kommer att få beskriva dina erfarenheter och önskemål. Du behöver också uppvisa godkänd examensbevis.

Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta inom barnsjukvården. Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!Ansøgningsfrist
2024-06-16

Tiltrædelsesdato
Tillträde enligt överenskommelse

Arbejdstid


Work place
Sjukhus/hälsocentral

Alla lediga jobb
Referensnummer
203650

Del

Contact us

Deldar Ibrahim 
HR partner
Freddy Bergdahl 
HR-partner
 
 

Fackliga representanter
Eva Westerlund, eva.westerlund@norrbotten.se, Kommunal

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.