UOPFORDRET ANSØGNING

Unitas Rejser ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi tiltrækker og fastholder velkvalificerede medarbejdere med et fagligt højt niveau. Virksomheden er derfor kendetegnet ved at være en flad organisation, hvor høj kvalitet, hjælpsomhed, humor og team-spirit er i højsædet.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Hvem er vi?

Unitas Rejser A/S er fra 1948 (men unge af sind) og holder til i lyse kontorlokaler i udkanten af Silkeborg. Vi er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA og YWCA. Vi startede i Norge med det norske KFUK og KFUM i 2023.

Vi startede med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe en mellemfolkelig forståelse. Denne idé er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til såvel private som firmaer, skoler og mange kirkelige samt humanitære organisationer. Unitas Rejser består af to afdelinger, hhv. Humanitær der forhandler humanitære- og NGO flybilletter i Norden, til kirkelige og humanitære organisationer, og Gruppeafdelingen hvor vi sælger håndlavede pakkerejser og fly til en bred vifte af skoler samt kirkelige rejser.

Vi har en flad og uhøjtidelig organisation med tæt på 30 kollegaer, hvor der er plads til alle, og samtidig vægter vi alles trivsel højt, hvorfor et godt match i personlighed er vigtigere end faglige kompetencer som kan læres. Ud over det rejsefaglige har vi stort fokus på CSR, den ansvarlige rejse og trivsel.Apply for position

Application due


Start date


Work hours


Category


Workplace
Contact
Klaus Boe Østergaard 
Vicedirektør | COO
+45 87 23 12 49
+45 28113891