Sæson

Vil du være med til at give Knuthenborgs gæster en fantastisk oplevelse i sæson 2024?

 

Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark – en hybridpark med fokus på dyrevelfærd, evolution og biodiversitet, med alt fra luksussafaritelte, dinoskov, forlystelser og mere end 500 vilde dyr. Udviklingen i parken er gået stærkt de seneste år, og det fortsætter den med. Der kommer derfor også til at ske en masse i 2024.  

 

Vi søger medarbejdere til følgende afdelinger:

Gæsteservice / reception

Billetsalg / indgangsport

Butikkerne Limpopo & Pangea

Spisesteder, cafeer & isbutikker

Køkken – produktion & pakkeri

Housekeeping / rengøring i camp

Aftenvært

Forlystelser

Renovation

Vagtservice

 

Hvad består arbejdsopgaverne af?

I videoen kan du høre nogle af vores medarbejdere fra sidste sæson (2023) fortælle årsagen til, at de er glade for at arbejde i Knuthenborg og hvilke opgaver de har arbejdet med.

 

Hvem er du?

Måske du tidligere har været ansat i Knuthenborg og derfor er vant til at give vores gæster en fantastisk oplevelse, måske har du erfaring fra en lignende stilling i en anden virksomhed, eller måske kunne du blot tænke dig at prøve at have den fedeste arbejdsplads, nemlig Knuthenborg?

For at komme i betragtning til et job som sæsonmedarbejder, skal du være fyldt 16 år.

I Vagtservice og renovation skal du være fyldt 18 år, ligesom det er en forudsætning, at du har kørekort.

 

 

Hvornår skal du starte?

I år holder Knuthenborg Safaripark åbent i perioden lørdag den 23. marts til og med søndag den 20. oktober 2024.  Vi får brug for hjælp til opgaver før den 23. marts, men vi får også brug for løbende ansættelser, så selvom du først kan starte senere på sæsonen, skal det ikke afholde dig fra at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via linket i toppen af dette stillingsopslag.

Vær venligst opmærksom på at grundet GDPR modtager vi kun ansøgninger via ovenstående link. Ansøgninger modtaget via mail kommer derfor ikke i betragtning.