Cyberdivisionens Center for Udvikling, under Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), søger lige nu en dygtig og erfaren kaptajn med en baggrund inden for systemarkitektur og konsulentarbejde.
Hvis du er klar på at spille en vigtig rolle i Danmarks forsvar og samtidig udvikle dine egne færdigheder, så skal søge denne stilling!
Om stillingen
I denne rolle er du ansvarlig teamlead for medarbejderne i Øst, sammen med sektionschefen ansvarlig for at drive udviklingen af Forsvarets systemarkitektur og teknologiske løsninger, herunder systemarkitekt for F35 projektet som de primære roller.
Vi søger en profil med militær ledererfaring, System arkitektur eller System Engineer der kan bidrage til System og teknologiarkitektur opgaveløsning.
Du vil få fast tjenestested i Ballerup.
Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
- Teamleder for System- og teknologiarkitektur Sektion ØST (Ballerup og Hvidovre).
- Systemarkitekt på større IT- og digitaliseringsprojekter med særligt fokus på at styrke Forsvarets operative kapacitet gennem sikker og effektiv teknologi.
- Sikre interoperabilitet på tværs af Forsvarets systemer samt mellem nationale og internationale militære samarbejdspartnere (NATO, EU, NORDEFCO m.fl.).
- Identificere, evaluere og mitigere risici relateret til cybersikkerhed, informationssikkerhed og beskyttelse af kritisk infrastruktur.
- Styrke arkitekturen for den digitale sammenhæng mellem Forsvarets operationelle og administrative systemer, med fokus på effektivitet og datasikkerhed.
- Indgå i samarbejdet med Forsvarets enheder og eksterne aktører, herunder industripartnere og allierede, om teknologiske innovationer.
- Fremme med det gode samarbejde mellem System og Teknologiarkitektur sektionen og resten af Cyberdivisionen
F35 Systemarkitekt
- Systemarkitekt støtte til F35 projektet
- Bindeled mellem Enterprise arkitektur, System og Teknologiarkitekter og Løsningsarkitekter/SME’er
Øvrige opgaver i rollen:
Som sagsbehandler i Forsvaret vil du være ansvarlig for at indgå i, drive og koordinere teknologiske initiativer, der skal sikre robuste og sikre IT-løsninger, som kan integreres på tværs af forsvarets løsninger og med andre myndigheder, partnere og andre nationer, hvor NATO er afgørende. Din rolle vil være afgørende i at understøtte og skabe digitalt fundament, der både er fremtidssikret og tilpasset de særlige krav til cybersikkerhed og interoperabilitet i et militært miljø.
Vi søger en person, der:
- Har erfaring inden for forsvaret samt har en erfaring og uddannelse inden for System Engineer eller System Arkitektur lignende baggrund.
- Har dokumenteret ledererfaring og evnen til at motivere og udvikle et team.
- Tager ejerskab for opgaver og projekter.
- Er stærk på både teknisk og strategisk niveau.
- Har gode kommunikationsevner og kan samarbejde med både tekniske og ikke-tekniske interessenter.
Om dig
Vi leder efter dig med en baggrund i systemarkitektur og erfaring med at håndtere komplekse systemer. Din evne til at se helheden og forstå de små detaljer på samme tid vil være afgørende for succes i denne rolle. Hvis du også har evnen til at samarbejde og bringe teams sammen, vil vi rigtig gerne høre fra dig!
Vi ser gerne, at du tidligere har arbejdet som systemarkitekt og teamleder/projektleder og trives med at skabe løsninger i tæt dialog med kunder og kollegaer.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionchef Sven Birger Berntsen på telefon 20 98 40 72. .
Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Sandra Bengtson Heede på telefon 72 81 91 72.
Der er ansøgningsfrist den 16. marts 2025. Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er pr. 1. april 2025 eller snarest herefter.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.