Er du interesseret i at koordinere svar på tværs af en stor organisation? Kan du sætte dig ind i kompliceret og teknisk tungt materiale, og formidle det på en præcis og tilgængelig måde? Så er du måske lige den, vi søger!
Om os
Cyberdivisionen er en del af Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen, som leverer it-drift og udvikling til hele Forsvarsministeriets område. Direktionsstøttesektionen har en meget vigtig rolle, da du og dine dygtige kollegaer er dem, der sørger for håndteringen af de primære opgaver der rækker ud i hele Koncernen. Derfor er sektionen også placeret helt centralt i divisionens Koordinationsafdeling, som organisatorisk er placeret lige under vores direktør.
Team Forvaltning og Direktionsbetjening, som ligger under Direktionsstøttesektionen, besvarer på vegne af Cyberdivisionen alle myndighedshenvendelser – både internt og eksternt i koncernen, herunder opgaver relateret til god forvaltningskultur, revisioner og aktindsigtssager. Opgaverne både giver og kræver en bred kontaktflade ud til organisationen, og du vil – ligesom dine kollegaer, få et stort netværk.
Selvom vi anvender den etablerede kommandovej, er vores organisation påvirket af, at dørene til alle husets chefer altid står åben, og du kan altid få sparring på alle niveauer i organisationen, eller blive peget i den rigtige retning.
Vi vægter et godt arbejdsmiljø og du bliver en del af et engageret team, hvor vi sammen sikrer, at vi fremstår professionelle med en god service. Vi ligger vægt på sparring, og du kommer aldrig til at stå alene med en svær opgave.
Om stillingen
Din primære opgave bliver at koordinere besvarelser på henvendelser i vores myndigheds-postkasse. Det kan være henvendelser fra øvrige myndigheder i forsvaret, interne samarbejdspartnere, leverandører mv. Nogle henvendelser vil du umiddelbart selv kunne besvare, mens andre kræver, at du indhenter input fra organisationens øvrige afdelinger. Arbejdet kræver derfor, at du forstår at arbejde struktureret og kan bevare helhedsoverblikket i en større organisation.
Du vil være i tæt kontakt med såvel forretningen som direktionen ved udførelse af dit arbejde, hvorfor det i høj grad handler om at kunne formidle fagligt indhold på en præcis og tilgængelig måde. På samme vis er relations opbygning essentielt for varetagelse af arbejdet.
Øvrige opgaver, der varetages af teamet er f.eks. revisioner, aktindsigtssager, dataudtræk m.m., hvor ovenstående færdigheder ligeledes gør sig gældende.
Om dig
Opgaverne kræver, at du er en dygtig skriftlig formidler, er detaljeorienteret og formår at arbejde struktureret. Du sætter dig hurtigt ind i nyt stof og afdækker forskellige løsningsmuligheder og formår at formidle dette på en præcis og tilgængelig måde.
Opgaverne kræver endvidere, at du er dygtig til at danne relationer og indgå i et samarbejde. Det er vigtig, at du kan sikre en god dialog med mange forskellige typer kollegaer og chefer, og ligeledes kan bevare overblikket og agere professionelt i pressede situationer.
Opgaver og arbejdsområder fordeles efter interesse og færdigheder. Derudover er det vigtigt, at du er en god kollega, og at du er indstillet på at fællesskabet har betydning og altid yder støtte til dine kollegaer.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med generel sagsbehandling inden for Forsvarsministeriets koncern, gerne ved en styrelse, men det er ikke et krav.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Zabell Nilsson på telefon 4072 1493.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Charlotte Meinertz Hansen på telefon 3266 5156.
Ansøgningsfristen er den 24. marts 2025. Vi indkalder til samtaler snarest derefter.
Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, it og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og it for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern.
Desuden bistår vores it-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for. Vi er ca. 2500 medarbejdere (3/4 civile - 1/4 militære) fordelt ud over hele Kongeriget, med hovedkontorer i henholdsvis Ballerup, Brabrand og Hvidovre.