Fartøjsmester med styr på struktur, samarbejde og maritime detaljer
Vil du have en hverdag med ansvar, variation og tæt kontakt til dedikerede frivillige? Så er det dig, vi leder efter!
Er du en struktureret og pligtopfyldende konstabel, der motiveres af praktiske opgaver, faste rammer og samarbejde med engagerede frivillige? Trives du i et miljø, hvor faglighed, tillid og maritim ånd går hånd i hånd? Så læs videre.
Om os
Marinehjemmeværnssektionen er en del af Hjemmeværnsskolen og har base i naturskønne omgivelser på Slipshavn ved Nyborg. Vi er et lille, dedikeret team af civile og militære medarbejdere, som brænder for at støtte og udvikle Marinehjemmeværnets frivillige.
Hos os er der plads til forskellighed, faglig udvikling og gode grin i hverdagen. Vi arbejder tæt sammen – både internt og med de frivillige, som vi har stor respekt for. De gør det frivilligt. Det forpligter os.
Om stillingen
Som fartøjsmester får du en central rolle med ansvar for sektionens fartøjer og materiel. Dine opgaver omfatter bl.a.:
- Tilsyn, mønstring og lettere vedligeholdelse af sektionens uddannelsesfartøjer
- Koordinering med Flotiller omkring lån og aflevering af fartøjer
- Håndtering af nøgler, køjetøj og teknisk klargøring ifm. kurser
- Vedligeholdelse og koordinering af gummibåde og køretøjer
- Praktisk støtte ved kursusafvikling og øvrige aktiviteter
Du planlægger selv din hverdag og koordinerer opgaver med kollegaer og frivillige.
To fartøjer er i fast rotation – og det er dit ansvar, at de altid er klar til sejlads og undervisning.
Stillingen er på 37 timer om ugen. Der må forventes fleksibel tjeneste, herunder aften- og weekendarbejde – særligt i kursussæsonen. Til gengæld får du stor variation, ansvar og medindflydelse.
Om dig
Du er konstabel eller overkonstabel – gerne med erfaring fra Søværnet eller Marinehjemmeværnet. Du trives med klare opgaver, tager ansvar og har blik for, hvornår noget skal fikses – og hvordan.
Vi ser gerne, at du:
- Har hænderne godt skruet på og en praktisk tilgang
- Er god til at samarbejde og koordinere – især med frivillige
- Er fleksibel, løsningsorienteret og bevarer overblikket
Erfaring med fartøjer og undervisningssejlads er en fordel, men ikke et krav.
Hvorfor vælge Hjemmeværnsskolen?
Vi tilbyder et alsidigt og dynamisk arbejdsmiljø med høj grad af frihed under ansvar.
Du får:
- En chef, der respekterer din faglighed og støtter initiativ
- Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde
- Kompetenceudvikling og faglig fordybelse
- Fokus på trivsel og balance mellem job og fritid
- Et stærkt kollegialt fællesskab med sociale aktiviteter, seminarer og idrætsdage
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår og kan besættes med en tjenestemand.
Løn og ansættelsesvilkår for konstabler i Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
For ansøgere i Hæren er løn og ansættelsesvilkår reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.
Dit faste tjenestested er Slipshavn, Nyborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Orlogskaptajn Klaus Rehkopff på mail HVS-CHMHS@mil.dk eller på telefon 40 62 76 66.
Du kan også kontakte tillidsrepræsentant, oversergent Troels H. Andersen på mail HVS-MHS-10@mil.dk eller på telefon 30 45 43 71.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail FPS-CER@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 4. maj 2025. Jobsamtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelse 1. juli 2025.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der styrker de frivillige hjemmeværnssoldaters kompetencer. Vi uddanner årligt ca. 5.000 kursister og samarbejder tæt med Forsvarets uddannelsesinstitutioner samt internationale partnere som U.S. National Guard, Norge, Sverige og de baltiske lande. Vi har en uformel og dynamisk arbejdskultur, hvor vi kombinerer tradition med moderne læringsmetoder. I 2018 modtog vi Forsvarets Uddannelsespris for vores innovative læringsvideoer udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole. Bliv en del af vores team og vær med til at forme fremtidens Hjemmeværn!