Slesvigske Fodregiment
Sagsbehandler ved Tjenestegrensafdelingen for kamptropper og kamptjeneste, Tværgående Kapaciteter, ved Slesvigske Fodregiment i Slagelse

Kan du tænke kreativt, se sammenhænge på tværs af ansvar og fag og finde løsninger? Kan du bruge erfaringer, sammenholde med ny teknik og doktrin og holde fast, selv om det kan være svært?

Trives du med teamsamarbejde, fleksibilitet i dagligdagen og ind imellem hastige opgaveanalyser?

Har du lyst til primært at indgå i et tomands team, nørde og udvikle UxS-området ved kamptropperne som din primære opgave?

Så skal du søge denne stilling!

Om os
Chefen for Slesvigske Fodregiment varetager bl.a. funktionen som tjenestegrensansvarlig chef for kamptropperne og kamptjenesten, hvilket bl.a. indebærer ansvaret for styrke- og uddannelsesudvikling af kamptropperne på tværs af begge brigader samt kamptjenesten i hele Hæren.

Regimentet udgøres af staben, Slesvigske musikkorps, Tjenestegrensinspektørelementet for kamptjeneste samt Tjenestegrensafdelingen for kamptropper og kamptjeneste (TA KAMP).

TA KAMP er ansvarlig for udmøntningen af regimentschefens tjenestegrensansvar. Det betyder, at TA KAMP i praksis skaber rammerne om kamptropperne og kamptjenesten i samspil med en bred skare af interessenter bl.a.: Hærkommandoen, tjenestegrensafdelinger ved øvrige våbenarter, Tjenestegrensinspektørelementet for kamptjeneste, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Forsvarsakademiet, Forsvarets sanitetskommando m.fl.

TA KAMP er samtidig ansvarlig for teknisk og taktisk udvikling og kursusvirksomhed inden for kapacitetsområderne opklaring, kampvogn, let infanteri, pansret- og mekaniseret infanteri samt strukturelle føreruddannelser i kamptropperne generelt.

Tværgående Kapaciteter, hvor stillingen er placeret, har bl.a. opgaver inden for Hærens nye værnepligt, Kamptroppernes bidrag til UxS, panserværnsmissil Spike samt arbejdet omkring den faglærte soldat.

Geografisk er TA KAMP repræsenteret med kapacitetssektioner i alle dele af landet. Den aktuelle stilling som sagsbehandler er med fast tjenestested ideelt i Slagelse.

Om stillingen
Dit primære arbejdsområde bliver indenfor UxS-området (UAS, C-UAS og UGV). Du skal indgå som sagsbehandler sammen med en af sektionens officerer og I skal sammen arbejde med studie- og udviklingsvirksomhed inden for området. Dine øvrige opgaver afhænger af, hvad du i øvrigt har med af interesser og kompetencer.  

Om dig
For at du kan lykkes i stillingen, er det en fordel at du er:

Fleksibel: I øjeblikket er der fart på og det kan kræve, at der i ny og næ skal ændres prioriteter med kort varsel. Ligeledes er den teknologiske udvikling (og vores stigende viden herom) også i gang og der er således brug for fleksibilitet i forståelse og retning i arbejdet.

Motiveret af emnerne: Det er centralt, at du har blik for, hvilke dilemmaer på kamppladsen UxS enten skaber for os eller vi kan skabe for fjenden. Du må også gerne have en vis teknisk forståelse og gerne håndelag for flyvning med droner.

Stædighed: Idet indførelsen af ny teknologi til understøttelse af kampen kan medføre udfordringer og modstand, skal du være robust og tåle en vis modgang, uden at miste modet. Du skal kunne stå i din egen ret og i rammen af sektionen, fastholde fokus på opgaveløsningen.

Visionær og kreativ: Det er en fordel, at du har en god faglighed inden for kamptjenesten, men du bør kunne se andre muligheder og få gode ideer til, hvordan det militære problem kan løses bedre, ved udnyttelse af den nye teknologi og ny taktisk anvendelse.

Du kan være en kompetent OS, som er egnet til udnævnelse, fx med en tjenestetid i et infanterikompagni, en opklaringseskadron eller en kampvognseskadron eller du kan være den erfarne SSG, som er bredt funderet i kamptropperne. Det er absolut en fordel, hvis du kan begå dig som sagsbehandler, idet en god del af din arbejdstid bliver på kontoret.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Dit faste tjenestested er Slagelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Tværgående Kapaciteter, major Jesper Simonsen, SLFR-TA-50A@MIL.DK eller tlf. 2931 0670, eller den nuværende stillingsindehaver, seniorsergent Nils Stausholm, SLFR-TA-50E@MIL.DK

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Mertz ved Personelkommandoen på mail FPS-MEZ@MIL.DK

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 16. juni 2025 og samtaler gennemføres helst i Slagelse eller på VTC efter aftale. Stillingen er til besættelse den 1. august 2025 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Slesvigske Fodregiment
Ved Slesvigske Fodregiment uddannes soldater, og i løbet af forligsperioden vil det nye regiment blive stadig mere synligt som følge af de uddannelsesmæssige, administrative, operative og ceremonielle opgaver, der bliver løst ved regimentet.
Fra 2019 opstilles XIII Let Infanteribataljon ved Slesvigske Fodregiment på Haderslev Kaserne. Bataljonen er strukturelt underlagt 2. Brigade, men indgår i det daglige i Slesvigske Fodregiment.
Bataljonen skal indledningsvist opstille stab og ét kompagni i 2019, og gradvist opbygges til en professionel kampbataljon, indsættelsesklar i det fulde spektrum af opgaver.
Bataljonen bliver let bevæbnet og udrustet og vil primært operere afsiddet støttet af mindre taktiske køretøjer, der samlet set gør den særligt egnet til opretholdelse af højt beredskab til strategisk indsættelse over større afstande til lands, vands og/eller i luften, herunder i krævende miljøer. Der vil derfor blive stillet højere krav til bl.a. fysik og militære færdigheder.

Fakta

Application due
16-06-2025

Start date
01-08-2025

Work hours
37 timer

Position category


Position type
Militære stillinger

Workplace
Vest- og Sydsjælland

Workplace


Contact
Brian Kelvin Petersen 
PADBM
 
 
 
Share/Print