Er det dig der skal være med til at opbygge bataljonens køretøjskapaciteter, herunder få øget vores rådighed af infanterikampkøretøjer (IKK), og herved vedligeholde bataljonens kampkraft?
Du vil ligeledes indgå i erfaringsopsamlingsprojekt med henblik på, at få fokuseret materieldrift og køretøjsvedligehold på tværs af Hæren. Du får derfor en unik mulighed for at være en nøglespiller i den opgave og bidrage til udviklingen af en fremtidig struktur.
Om os
Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Til dagligt indgår bataljonen i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.
Vores vision er at være en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem faglighed, helstøbt professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.
Vi skal frem mod NFM-beredskab 2026 have finjusteret BTN evne til at vedholde uddannelsesniveauet, som tager sit udgangspunkt i en fungerende køretøjsflåde. Det er en stor opgave som du ikke kommer til at stå med alene, men vil være en del af holdet bag.
Om stillingen
Du vil få ansvaret for at være bindeledet mellem bataljonen og vedligeholdelsesstrukturen i Forsvaret, og derved skabe sammenhæng mellem driftsbehov, vedligeholdelsesprocesserne og –procedurerne samt de operative krav.
Dine opgaver vil består af:
- Et fortsat øget fokus på rådighedsgraden og anvendelse af bataljonens IKK’er.
- Bindeled mellem bataljonen og Hærkommandoen, Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse samt Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
- Identifikation af flaskehalse og udvikling af løsninger til bedre materieludnyttelse på tværs af bataljonen.
- Skabe de bedste rammer for uddannelse ved bataljonens underafdelinger.
- Sparring samt støtte til vedligeholdelsessektionerne i forhold til både deres daglige drift men i lige så høj grad deres operative indsættelse.
- Understøttelse af tekniske uddannelser i bataljonen og befalingsmandsnetværk.
Den logistiksektion du vil indgå i, består af et godt fundament af ærekære, logistisk fagligt dygtige og driftige soldater, der er helt klar på at løse opgaven sammen med dig. I dagligdagen vil du være i tæt koordination med bataljonens logistiske personel, herunder logistikofficererne, logistikbefalingsmanden samt vedligeholdelses-sektionerne i bataljonens underafdelinger. Sammen med dem vil du være med til at sikre, at bataljonen bliver klar til det kommende NFM-beredskab.
Eftersom bataljonen inden for en kortere periode har NFM-beredskabet er det vigtigt, at du er indforstået med at der vil være øvelsesaktivitet, der vil kræve at staben er til stede og leverer. De perioder vil være fantastiske muligheder for at blive bedre sammen.
Du må forvente at det bliver en krævende opgave der vil stille krav både dit operative virke og dine logistiske kompetencer. Det fortjener enheden og det fortjener soldaterne. Den opgave vil logistiksektionen og staben som helhed selvfølgelig hjælpe dig med at løse.
Stillingen er en nyoprettet projektstilling og for nuværende midlertidig med en forventet løbetid frem til medio 2027.
Om dig
Du er seniorsergent, eller erfaren oversergent med et godt udviklingspotentiale, der har lyst og mod til at prøve, eller genoptage nye opgaver og udfordringer.
Du har allerede erfaring med den tekniske tjeneste og gerne teknisk erfaring fra SRS.
Derudover er du faglært mekanikker eller har en faglig uddannelse inden for vedligeholdelse.
Du har forståelse for vedligeholdelsesprocesserne i en underafdeling, og gerne erfaring som sektionsfører for en vedligeholdelsessektion, samt du har forståelse for de logistiske sammenhænge til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (FVT) og Hærkommandoen.
Du har en generel forståelse for logistik i Hæren, herunder dynamikker og samspil mellem vedligeholdelsestjenesten og forsyningstjenesten.
Du kan indgå som en del af logistiksektionen (S4), hvor logistikken behandles på tværs af sektionen, men samtidigt evner at arbejde selvstændigt.
Du evner at tænke i helheder og kan fungere i rollen som både bindeled mellem underafdeling og FVT, som rådgiver internt i staben samt støtte til sektionsfører/vedligeholdelsessektion i underafdelingerne.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.
Stillingen er en projektstilling og skal indledningsvis besættes frem til medio 2027.
Hvis du søger stillingen og i forvejen er ansat i Forsvaret, vil du blive tilbudt en anden stilling ved myndigheden når perioden er udløbet.
Er du ikke ansat i Forsvaret, vil det være en midlertidig ansættelse, der forventeligt vil løbe frem til medio 2027.
Dit faste tjenestested er Allerød.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for logistiksektionen (S4) kaptajn Mario Mørkeberg på mail LG-1B-S40A@mil.dk eller telefon 28 57 44 62. Eller bataljonsbefalingsmand chefsergent H. Madsen på mail LG-1B-BTNBM@MIL.DK eller telefon 41 38 51 42.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Mertz ved Personelkommandoen på mail FPS-MEZ@MIL.DK
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 18. juni 2025 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.