Aarsleff Rail
Entrepriseleder til banens bedste hold

Motiveres du af stort ansvar, og forstår du at kombinere din øko- nomiske forståelse og dit øje for kvalitet med din menneskelige indsigt? Kan du skabe resultater i samarbejde med dine kolleger, og forstår du vigtigheden af at kende detaljerne i en god plan?

 

DIN HVERDAG PÅ JERNBANEN

Som entrepriseleder assisterer du projektlederen og din evne til at få samarbejdet mellem interessenterne til at glide er helt central. Det betyder, at du skal være med til at sikre gode relationer med samarbejdspartnere, og du fungerer i dagligdagen også som bindeled mellem produktion og projektledelsen. Herudover får du en varieret hverdag, hvor dine opgaver blandt andet bliver:

    at styre og planlægge egenproduktion i samarbejde med formænd og projektlederen

    at sikre en detaljeret plan for arbejdet

    at foretage produktionsopfølgning og sikre kvaliteten i arbejdet

    at styre underentreprenører.

Vi er en virksomhed i vækst. Vores kultur er præget af en stærk holdånd. Det betyder, at vi lægger vægt på dialog, altid støtter hinanden i opgaveløsningen og prioriterer plads til grin.

TVÆRFAGLIGE PROJEKTER MED INTERNATIONALT PERSPEKTIV

Som entrepriseleder får du mulighed for at samarbejde med både mindre og større kunder. Vi sætter en ære i at levere effektive løsninger. Vi arbejder tit på projekter, der kræver tværfagligt samarbejde mellem vores specialkompetencer indenfor kørestrøm, sporanlæg, sikringsanlæg og konstruktioner. Vi har jævnligt udenlandske samarbejds- partnere, og har en del aktiviteter i Norge og Sverige. Det giver dig mulighed for et internationalt islæt i dit arbejdsliv.

Der er plads til, at vi tilpasser rollen efter din baggrund og dine ønsker og du får løbende mere ansvar i takt med at du udvikler dig i entrepriselederrollen. Vi har etablerede værk- tøjer og systemer til bl.a. kvalitetssikring og jernbanesikkerhed, der gør din opgaveløs- ning nemmere. Du får enten tilknytning til vores kontor i Hvidovre eller Viby J afhængig af din bopæl.

ER DU VORES NYE KOLLEGA

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller byggekoordinator kombineret med branchekendskab. Din rolle er selv- stændig, hvilket du skal trives i. I forlængelse heraf skal du også være parat til at tage hurtige beslutninger og skabe fremdrift, når situationen kræver det af dig. Samtidig skal du have sans for at skabe en god kommunikation, da du kommer til at samarbejde med mange forskellige grupper.

Generelt er det en udadvendt rolle, hvor du vil få kontakt med folk på tværs af fag- grænser. Vores projekter befinder sig geografisk spredt, så det er nødvendigt, at du er indstillet på en til tider lang arbejdsdag og generelt er fleksibel i forhold til arbejdssted og -tid, naturligvis på gunstige vilkår.

 

INTERESSERET?

Kontakt os for yderligere oplysninger og besøg www.aarsleffrail.com og læs mere om os.

 

Spor og baneanlæg Sektionsdirektør Morten Hansen mhan@aarsleffrail.com mobil 2942 6752

Konstruktioner Sektionsdirektør Claus Dam Christophersen cdc@aarsleffrail.com mobil 2949 7465

Hovedstadens Letbane Projektdirektør Hans Frost haf@aarsleffrail.com Tlf. 4017 9808

 

SEND DIN ANSØGNING

Vi skal have din ansøgning senest den 22. april 2024.

Ansøgningsfrist
22-04-2024

Kontakt os

 
 
 
 


Følg oss