Aarsleff Rail
Mekanisk montør – Til at udføre forskellige mekaniske opgaver på fremtidens jernbaneprojekter

Har du lyst til at få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede mekaniske opgaver hos Danmarks førende jernbaneentreprenør? Kunne du tænke dig et udfordrende og lærerigt arbejde, som både indebærer selvstændigt arbejde samt samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper? Dette og meget mere kan du få hos os i Aarsleff Rail A/S.

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Gode lønforhold
 • En organisation med en stærk holdånd, en uformel arbejdstone, og som har samarbejde som en kerneværdi

En hverdag præget af fleksibilitet og alsidige opgaver ved jernbanen

Som vores nye mekaniske montør bliver din hverdag langt fra ensformig. Du vil udføre alle former for mekaniske arbejder inden for det jernbanetekniske område som f.eks. planlagte eftersynsopgaver/reparationsopgaver på mekaniske/tekniske anlæg.

Som den største danske aktør på jernbaneområdet har vi kompetencerne til at gennemføre en bred vifte af banearbejder både i egenproduktion og i samarbejde med andre internationale specialister inden for baneanlæg. Vi har el-autorisation i henhold til regler og vi har godkendelse til at udføre alle former for el-arbejder og mekaniske arbejder på Banedanmarks arealer. Vi har netop også fået en stor servicekontrakt, der løber over de næste mange år, som dækker hele Jylland og Fyn.

Dit arbejde vil primært foregå udendørs på banearealer og tilhørende bygninger som perroner og rangerområder. Du vil komme til at udføre opgaver i både Jylland og på Fyn, og du vil få tilknytning til vores afdeling i Aarhus. Det betyder dog ikke, at der er krav om, at du starter din arbejdsdag fra vores lokation i Aarhus. Stillingen er meget fleksibel i forhold til din bopæl, da du ikke behøver at bo i nærheden af Aarhus.

Samtidig er der mulighed for en høj grad af fleksibilitet ift. dine arbejdstider, og evt. mulighed for 3-4 dages arbejdsuge, afhængig af hvordan dagene tilrettelægges. Jobbet indeholder derfor en stor portion frihed under ansvar, da du kører rundt til forskellige lokationer.

Vi tilbyder udfordringer, muligheder og et stærkt fællesskab

Hos os får du et spændende job med masser af udfordringer i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Du bliver en del af et team ”Baneteknik” med dedikerede og dygtige kolleger, hvor der bliver sat høje krav til hinanden og jeres samlede indsats. Dog har vi i Aarsleff Rail et meget stærkt fællesskab, hvor samarbejde er en vigtig faktor. Derfor er der altid mulighed for at få en hjælpende hånd fra dine kollegaer.

Du vil blive ansat i henhold til el-overenskomsten og lokalaftale. Firmabil, fri telefon samt sundhedsordning vil indgå i ansættelsen.

Lidt om dig

 • Du er teknisk velfunderet, med primær fokus på mekanik, men samtidig forståelse på el.
 • Du trives med service, vedligehold og fejlfinding
 • Sikkerhed er en naturlig del af din hverdag og din måde at arbejde på
 • Du forstår vigtigheden af teamwork og samarbejde

Vi forventer, at du har en uddannelse inden for et mekanisk fag. Tilsvarende praktisk erfaring vægter dog lige så højt som uddannelse/kurser.

Det er et plus, hvis, du har erfaring fra jernbanearbejder, men ikke et krav. Hvis du ikke har, så sørger vi for, at du bliver klædt godt på til opgaven gennem relevant uddannelse og grundig oplæring. Her vil der være sidemandsoplæring med en kollega, som du kan sparre med omkring de faglige opgaver og udfordringer, som vi løbende støder på. Du bliver derfor ikke kastet ud i opgaverne, uden at blive sat godt ind i arbejdsgangene inden.

Derudover ser vi gerne, at du har kendskab til opgaver inden for:

 • Har en velfunderet mekanisk forståelse
 • kan arbejde selvstændigt
 • er kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde og udviser stort engagement
 • har gyldigt kørekort B
 • Service på Ventilationsanlæg, køleanlæg, pumper og generatorer

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionschef Søren Bundgaard på telefon +45 2042 4273 eller Afdelingsleder Per Gylling +45 2380 6253 for spørgsmål eller yderligere oplysninger.

Klik på "Søg stillingen" for at sende din ansøgning. Vi behandler løbende ansøgningerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
22-04-2024

Kontakt os

 
 
 
 


Følg oss