Aarsleff Rail
Serviceelektriker – Til at udføre forskellige el-opgaver på fremtidens jernbaneprojekter

Har du lyst til at få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede el-opgaver hos Danmarks førende jernbaneentreprenør? Kunne du tænke dig et udfordrende og lærerigt arbejde, som både indebærer selvstændigt arbejde samt samarbejde med kollegaer på tværs af faggrupper? Dette og meget mere kan du få hos os i Aarsleff Rail A/S.

Vi tilbyder:

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Gode lønforhold
  • En organisation med en stærk holdånd, en uformel arbejdstone og som har samarbejde som en kerneværdi

Alle former for el-arbejde ved jernbanen

Som vores nye serviceelektriker bliver din hverdag langt fra ensformig. Du vil udføre alle former for el-arbejder inden for det jernbanetekniske område som f.eks. planlagte eftersynsopgaver/reparationsopgaver på el-tekniske anlæg.

Som den største danske aktør på jernbaneområdet har vi kompetencerne til at gennemføre en bred vifte af banearbejder både i egenproduktion og i samarbejde med andre internationale specialister inden for baneanlæg. Vi har el-autorisation i henhold til regler og vi har godkendelse til at udføre alle former for el-arbejder på Banedanmarks arealer. Vi har netop også fået en stor servicekontrakt, der løber over de næste mange år, som dækker hele Jylland og Fyn.

Dit arbejde vil primært foregå udendørs på banearealer og tilhørende bygninger som perroner og rangerområder. Du vil komme til at udføre opgaver i både Jylland og på Fyn, og du vil få tilknytning til vores afdeling i Aarhus. Der er dog ingen krav om, at du starter din arbejdsdag fra vores lokation i Aarhus. Stillingen er derfor meget fleksibel i forhold til din bopæl, da du ikke behøver at bo i nærheden af Aarhus.

Samtidig er der mulighed for en høj grad af fleksibilitet ift. dine arbejdstider, og evt. mulighed for 3-4 dages arbejdsuge, afhængig af hvordan dagene tilrettelægges. Jobbet indeholder derfor en stor portion frihed under ansvar, da du kører rundt til forskellige lokationer. Weekendarbejde kan forekomme.

Vi tilbyder udfordringer, muligheder og et stærkt fællesskab

Hos os får du et spændende job med masser af udfordringer i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Du bliver en del af et team ”Baneteknik” med dedikerede og dygtige kolleger, hvor der bliver sat høje krav til hinanden og jeres samlede indsats. Dog har vi i Aarsleff Rail et meget stærkt fællesskab, hvor samarbejde er en vigtig faktor. Derfor er der altid mulighed for at få en hjælpende hånd fra dine kollegaer.

Du vil blive ansat i henhold til el-overenskomsten og lokalaftale. Firmabil, fri telefon samt sundhedsordning vil indgå i ansættelsen.

Er du vores nye kollega?

Vi forventer, at du er uddannet elektriker eller industrielektriker. Det er et plus, hvis, du har erfaring fra jernbanearbejder, men det er ikke et krav. Hvis du ikke har, så sørger vi for, at du bliver klædt godt på til opgaven gennem grundig oplæring og relevant uddannelse. Du bliver derfor ikke bare kastet ud i opgaverne, uden at blive sat godt ind i arbejdsgangene. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en velfunderet el-teknisk forståelse
  • kan arbejde selvstændigt
  • er kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde og udviser stort engagement
  • har gyldigt kørekort B

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionschef Søren Bundgaard på telefon +45 2042 4273 eller Afdelingsleder Per Gylling +45 2380 6253 for spørgsmål eller yderligere oplysninger.

Klik på "Søg stillingen" for at sende din ansøgning. Vi behandler løbende ansøgningerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
22-04-2024

Kontakt os

Søren Bundgaard 
Sektionsleder
20424273
Per Gylling 
Afdelingsleder
23806253
 
 


Følg oss