Aarsleff Rail
Arbejdsmiljøkoordinator-B på Elektrificeringsprojektet hos Aarsleff Rail A/S

Vil du være med til at sikre den grønne omstilling via elektrificering af det danske banenetværk? Vil du være med til at sikre den positive udvikling på arbejdsmiljø hos en af landets førende jernbaneentreprenører? Er du klar til en alsidig og fleksibel hverdag med stor indflydelse og berøringsflade? 
Så er stillingen som Arbejdsmiljøkoordinator-B på elektrificeringsprojektet hos Aarsleff Rail A/S måske noget for dig.

At elektrificere den danske jernbane er ambitiøst og komplekst projekt, hvor Aarsleff Rail blandt andet udfører kørestrøm, funderingsarbejder og transformerstationer. Projektet beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere med forskellig baggrund, erfaring og nationalitet. Da en stor del af vores produktion finder sted om natten, skal det påregnes at en del af din arbejdstid vil være som natarbejde. Vi er imidlertid fleksible ift. at sammensætte en arbejdsmåned, som passer ind i dit arbejds- og privatliv.

Der arbejdes på strækning mellem Aarhus og Aalborg. Du vil få tilknytning til vores projektorganisation med base i Randers.
 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende job på et ambitiøst projekt. Du kommer ind i en organisation med en uformel omgangstone og med højt engagement blandt kollegerne. Du vil blive stillet over for spændende udfordringer, som skaber rammerne for din personlige og faglige udvikling, kombineret med rig mulighed for intern sparring og uddannelse.

Desuden tilbyder vi:

  • - Mulighed for at vi sammen former din stilling og arbejdstid efter din personlighed og dine kompetencer
  • - En organisation med en stærk holdånd, som har samarbejde som en kerneværdi

 

Dine arbejdsopgaver
Som arbejdsmiljøkoordinator-B på elektrificeringen, er det helt centralt, at du evner at samarbejde med forskellige interessenter. En stor del af din hverdag vil forgå i produktionen, med sparring og rapportering med ledelsen. Samt medvirke til at sikre sund sikkerhedskultur.

Som arbejdsmiljøkoordinator-B vil du træde ind i en bærende rolle på projektet med fokus på synlighed, minimering af antallet af hændelser/ulykker samt træning og instruktion af medarbejdere.

Herudover får du en varieret hverdag, hvor din rolle blandt andet er:

  • - Tilsyn
  • - Rapportering
  • - Udarbejde/frembringe data til ledelse
  • - Mødeholder
  • - Samarbejde/sparring med Aarsleff Rail’s hovedorganisation

 

Er du vores nye kollega?
Som person er du kendetegnet ved at være målrettet, selvkørende og proaktiv. Du er også en person der sørger den gode kommunikation og konstruktive dialog, som med gennemslagskraft formår at give klar besked, hvis det udførte arbejde ikke lever op til de arbejdsmiljømæssige standarder.

Du kan kommunikere flydende på dansk, og det vil være en fordel hvis du kan beherske engelsk og/eller tysk.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Har gennemslagskraft og en god dømmekraft i forhold til om problemstillinger kræver hurtige beslutninger eller grundigere analyse.
  • Arbejder struktureret og anvender de data du indsamler
  • Brænder for at skabe en kultur hvor arbejdsmiljø er centralt i vores hverdag

 

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanette Henriksen på mobil 29 25 56 35 eller på mail jeeh@aarsleffrail.com 

Send din ansøgning ved at klikke på "Søg stillingen".


Ansøgningerne læses løbende, og der indkaldes til samtaler i uge 24.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
10-06-2024

Hjemmeside
www.aarsleff.com
Per Aarsleff A/S - Mød vores medarbejdere

Kontakt os

 
 
 
 


Følg oss