Aarsleff Rail
Montør til Jernbanen

Vi søger en erfaren Montør/Rejsemontør til vores Materielafdeling, som kan bidrage til vedligeholdelse, reparation og fejlfinding af afgørende maskiner. Du vil være en central del af teamet og have ansvaret for at sikre, at vores maskiner fungerer optimalt på tværs af forskellige projekter og lokationer.

 

Arbejdsopgaver:

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på vores maskiner. Dermed indebærer arbejdsopgaverne at:

  • Udføre vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på afgørende maskiner. ( primært gravemaskiner og værktøj)
  • Foretage løbende inspektioner, herunder årseftersyn mv. for at identificere potentielle problemer og sikre maksimal driftssikkerhed.

 

Hvem er du?

Vi søger en fleksibel og omstillingsparat kandidat med baggrund som mekaniker, last- eller traktor entreprenørmekaniker, smed eller lignende. Desuden har du:

  • Erfaring med reparation af maskiner.
  • Evnen til at læse og tale engelsk
  • Grundlæggende PC-færdigheder.
  • BE kørekort, men ikke et krav.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn samt behandlingsforsikring. Du vil opleve frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og mulighed for at planlægge din egen dag. Du vil få stillet en firmabil til rådighed, og møder/kørsel kan foregå direkte fra hjemmet.

 

Hvor skal du arbejde?

Vi er i øjeblikket et hold på 10 montører fordelt på vores to afdelinger i henholdsvis Jylland og Sjælland. Du blive tilknyttet vores afdeling i Avedøre. Der kan dog forekomme arbejde i begge områder, afhængigt af behovet.

 

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har lyst til at være en del af holdet og sørge for velfungerende maskiner på jernbaneprojekter, så send os din ansøgning og CV snarest muligt.

Hvis der er spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Overmontør Jimmy B Hansen på 2026 3543

Ansøgninger behandles løbende, så søg allerede i dag ved at klikke på "Send ansøgning".

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist
05-06-2024

Hjemmeside
www.aarsleff.com
Per Aarsleff A/S - Mød vores medarbejdere

Kontakt os

 
 
 
 


Følg oss