Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Ingeniør til fornyelsesplanlægning af vandledninger
Ansøgningsfrist: 07-06-2017
Aarhus Vand ejer ca. 1.500 km vandledninger og 2.800 km afløbsledninger. Hvert år fornyer og udbygger vi det eksisterende ledningsnet. Vi har derfor brug for en ny kollega, der kan indgå i et samarbejde med andre kollegaer, der primært arbejder med fornyelse af vores ledningsnet.  
 
OM JOBBET 
Du bliver en del af Planlægningsgruppen i Plan og Projekt, hvor du i samarbejde med dine ti kolleger primært skal arbejde med fornyelse af vandledninger og sektionering af vandledningsnettet. 
 
Du kommer bl.a. til at arbejde med: 
 
• Fornyelsesplanlægning med anvendelse af værktøjet Rehab-it. 
• Hydrauliske beregninger med Aquis. 
• Risikovurderinger i forhold til drikkevandssikkerhed. 
 
På sigt vil du også få mulighed for at arbejde med fornyelse af afløbssystemer.  
 
Vi gennemfører vores planlægnings- og anlægsarbejde i partnering samarbejde. Du får derfor en bred kontaktflade og et nært samarbejde med eksterne rådgivere, leverandører og entreprenører. 
 
DIN PROFIL 
Du er ingeniør eller har anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du er udadvendt, positivt tænkende, selvstændig, systematisk og god til at samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere med fokus på et godt samarbejdsklima. Du er ambitiøs og faglig stærk, og du trives godt med at løse en bred vifte af opgaver. Vi vil foretrække, at du har et par års erfaring indenfor området, men rette kandidat kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har vilje og evne til at sætte dig ind i fagområdet og jobbet.  
 
PERSONLIG UDVIKLING I EN NYSKABENDE OG MODERNE VIRKSOMHED 
Vi giver plads til – og forventer -, at medarbejdere med viden og talent, og som har lyst til at gøre en forskel, kan være med til at sætte dagsordenen og udvikle sig fagligt og personligt. Vi tilpasser løbende organiseringen, så den understøtter vores strategiske mål. Samarbejde sker på tværs af hele organisationen, og du får mulighed for at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt miljø, med kort vej fra idé til handling. Vi arbejder ud fra værdierne vi-følelse, ansvarlighed, nyskabelse og dialog. 
 
SÅDAN SØGER DU  
Skriv en kort og målrettet ansøgning, hvor du beskriver, hvordan dine kompetencer kan bringes i spil i forhold til de beskrevne opgaver. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fagchef for distribution af vand, Kurt Brinkmann Kristensen på tlf. 29 20 91 20 eller mail: kbk@aarhusvand.dk.   
 
Send din ansøgning og relevante bilag allerede i dag eller senest onsdag den 7. juni 2017. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 24 og 25. Forventet jobstart er den 1. august 2017. Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk, du skal derfor sende din ansøgning via linket nederst i annoncen. 
 
OM AARHUS VAND 
Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab med en vision om at være Danmarks førende vandselskab. Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsløsninger, blive energi- og CO2-neutral og gennem innovation opnå større effekt af vores indsats - til gavn for vores kunder og interessenter.