Tech og Innovation

Har du forståelse for IT og trives du med at lede forandringer og se andres lykkes?

Trives du med at lede forandringer, der støtter vores udviklingsorganisation med at skabe driftbare løsninger? 

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og du kan komme med på rejsen. Vi søger netop nu flere nye kolleger til Site Reliability Engineering, der skal være med til at understøtte driften og gøre hverdagen lettere for vores kolleger i Energinet IT.  

Velkommen til SRE Support teamet  

Du bliver en del af teamet SRE Support i Fredericia, som for nuværende består af seks engagerede engineers. Teamet er skabt for at sikre effektiv og IT kyndig assistance ved incidents på vores forsyningskritiske systemer, samt at understøtte en modningsrejse for Ops delen af DevOps i Energinet IT. Den fælles mission at skabe en platform for drift af fremtidens it-systemer, der gør hverdagen lidt lettere og bedre for kolleger i hele Energinet.   

”Som vores nye kollega får du direkte indflydelse på den grønne omstilling. Sammen skal vi skabe en ny, tilgang til en sikker it-drift i Energinet ud fra Site Reliability Engineering-disciplinen som sikrer, at vores it-systemer leverer stabil drift og samtidig lever op til de høje innovationskrav, som omstillingen til vedvarende energikilder nødvendiggør” fortæller Scrum Master, Jost Jørgensen.   

Det gør vi gennem:  

  • IT-Support til vores Kontrol Center  

  • At være undersøgende på automatiseringsprocesser, som skal sikre stabil drift på kritiske IT-systemer og processer  

  • Udarbejdelse af månedlig driftsrapportering med opfølgning på driften af forsyningskritiske systemer og processer  

  • Enabling af produktteams gennem guidance i forhold til SRE-praktikker og metoder  

  • Udarbejdelse af processer og dokumentation som giver produktteams adgang til selvhjælp i forhold til implementering af SRE-praktikker  

Alle teammedlemmer indgår i en vagtordning som IT Operatør, der yder 1. level support for alle IT-incidents relateret til vores Kontrol Center. Vagtordningen varetages i samarbejde med øvrige teams, og der køres med treholdsskift på hverdage og toholdsskift i weekender og på helligdage. Du vil blive en del af det team som dækker alle vagter indenfor normal arbejdstid. Derudover skal du forvente at få ca. 15 vagter udenfor normal arbejdstid i kvartalet.  

I den første tid af din ansættelse vil hovedfokus være på oplæring til varetagelse af rollen som IT Operatør.  

Handledygtig og serviceminded  

Som person er du handledygtig med evnen til at sætte dig i brugerens sted. Du er motiveret af at sikre en stabil IT-drift og er samtidig entusiastisk og åben over for nye teknologier, hvor du gerne bringer din egen viden i spil. Du trives i en foranderlig hverdag, og du motiveres af at være med til at forme teamet og den fælles retning.  

Din uddannelsesbaggrund kan være alt fra IT-supporter til professionsbachelor i software eller Datalog. Det vigtigste er en forståelse for IT, teknisk flair og ikke mindst en interesse i at se andre teams lykkes.  

Derudover forstiller vi os, at du:   

  • Sætter en ære i at forstå kundens behov og nå i mål med vores fælles mål.  

  • Har et support-mindset og forstår at skabe gode relationer.  

  • Har kendskab til at skabe forandringer i et eksisterende it-set up, og at få kunden med på rejsen.  

  • Er velbevandret i dansk og engelsk (skrift og tale).  

Erfaring fra en lignende stilling er ikke et krav - det vigtigste er, at du har et mindset til at udvikle dig i rollen sammen med os.  

Ansøgning og kontakt  

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye kollega, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.  

Har du spørgsmål til jobbets indhold er du meget velkommen til at kontakte Scrum Master Jost Jørgensen på telefon 26 84 40 00. Har du spørgsmål til vilkår mv. er du velkommen til at kontakte Agile People Lead Mikkel Weyergang Ladegaard på telefon 21 39 92 35. 

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Mikkel Weyergang Ladegaard 
Agile People Leader
contacticon +45 2139 9235
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
Follow us
Share/Print