Tech og Innovation

Teamarkitekt – sæt den arkitektoniske retning for kernekomponenter i elnettet

Vil du arbejde hands-on med kritisk infrastruktur? Og kunne du tænke dig helt konkret at være med til at skabe løsninger, der understøtter vedvarende energi i Danmark?

Så slut dig til os i Energinet og vær direkte med til at sikre, at vi lykkes med en af de største omstillinger af elnettet i Danmark til dato. Det vil være en stejl indlæringskurve, men både som organisation og som kolleger står vi klar til at klæde dig godt på.

Og så er det bare et virkelig godt team, hvor vi går op i at gøre hinanden dygtigere, samtidig med at Energinet som organisation tilbyder dig masser af mulighed for udvikling,” fortæller Product Owner Mathias Grøn Lisberg Paulsen.

Bliv en del af vores engagerede team

På kontoret i Fredericia bliver du en del af Critical Supply Solutions og team Singularity. Her træder du ind i et positivt og entusiastisk team, der består af 6 udviklere, 1 Product Owner og 1 Scrum Master. Sammen skaber vi løsninger, der understøtter vedvarende energi i Danmark. Vores primære produkt p.t. er LFC (Load Frequency Control).

Som team samarbejder vi tæt og løser de problemstillinger, vi møder, i fælles flok. Du inkluderes tidligt i Product Discovery-fasen, da det er vores overbevisning, at løsninger skal defineres i teamet. Du vil også komme til at indgå i et arkitekturfællesskab på tværs af organisationen, da LFC’en indgår i en større kæde af applikationer. Også her vil du finde gode kolleger, der står klar til at sparre med dig.

Det er et team, hvor man kan være initiativrig og nysgerrig. Her er ingen ideer dårlige, for vi leger med dem og udforsker løsningerne sammen,” uddyber Mathias.

Udtænk retningen for vores arkitektur

Som teamarkitekt er det din primære opgave at realisere teknisk arkitektur baseret på forretningsbehov og komme med anbefalinger i forhold til potentielle konflikter. Du kommer til at arbejde hands-on med LFC'en, da det på nuværende tidspunkt er vores primære produkt, men også mere generelt med balanceringsreserver.

Helt konkret er det dig, der får ansvaret for arkitekturen, og sammen med teamet og andre arkitekter finde ind til, hvordan vi løser behovene. Du fokuserer på forretningskravene og er med til at forme LFC’en samt den måde, vi arbejder med den.

Du kan derfor se frem til at:

  • Tage ansvar for teamets applikationslandskab og dokumentation
  • Oversætte forretningskrav til teknisk arkitektur og løsningsdesigns
  • Koordinere end-to-end-løsningsdesign på tværs af teams
  • Identificere og kommunikere funktionelle og ikke-funktionelle krav

Du er teamorienteret og trives med forandring

Du har et solidt agilt mindset, som gør dig i stand til at udtænke løsningsdesigns i en foranderlig verden, hvor ikke alt er klarlagt på forhånd. Og så lægger vi vægt på, at du er en sand holdspiller ligesom resten af teamet – i et setup med et fladt hierarki, hvor alle er på lige fod.

Du skal også være god til stakeholder management, da du skal samarbejde bredt og binde mange ender sammen, fx når du får input fra både andre arkitekter og teamet. Det er også betydeligt, at du er tydelig, klar og transparent i din kommunikation. Og så skal du have en god forståelse for automatisering og kodning.

Vi forestiller os derfor, at du:

  • Har en uddannelse i datalogi, computer science eller lignende
  • Har erfaring med softwareudvikling, softwarearkitektur, løsningsdesign og implementering af komplekse systemer
  • Har erfaring med continuous deployment og domain-driven design
  • Har kendskab til containerized applikationsarkitektur i AKS og har kendskab til React og Blazor frontend frameworks
  • Har erfaring med Kafka og C#
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 15, august 2024. Vi inviterer til samtale løbende både før og efter sommerferien, så send det til os allerede i dag. Vi holder 1. samtale online og 2. samtale i Fredericia.

Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Agile People Leader, Sune Poul Broström på tlf. 24 82 69 33.

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.
På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
Hvis selskabet finder det nødvendigt, vil der blive foretaget et baggrundstjek forud for sikkerhedsgodkendelsen.


Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Sune Poul Broström 
Agile People Leader
contacticon +45 2482 6933
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
15-08-2024Follow us
Share/Print