Eltransmission

Teknisk projektleder til koordinering og udvikling inden for driftsledelse, og med viden om KLS-D

Motiveres du af at have en rolle, hvor du har indflydelse på den fremtidige organisering og elsikkerhed af det danske eltransmissionsnet?

Så læs mere her! Vi søger nemlig en teknisk projektleder, som vil få en central rolle i at sikre implementering, drift og udvikling af vores driftsledelsessystem, KLS-D, og på den måde få væsentlig indflydelse på vores fremtidige driftslederprocesser, herunder at sikre optimering og forenkling af processer.

Du kan se frem til et alsidigt og udviklingsorienteret job, hvor du fra starten har mulighed for at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor frihed til at komme med nye ideer og tiltag,” udtaler Jacob Devantier Larsen, afdelingsleder.

Velkommen til Anlægssikkerhed

På kontoret i Fredericia eller Ballerup bliver du af teamet driftsledelse, som hører under afdelingen Anlægssikkerhed. Teamet er på 4 personer, som består af to driftsansvarlige, en gruppeleder og en tilsynsførende.

Hovedfokus bliver at yde teknisk og administrativ støtte til gruppelederen og de driftsansvarlige personer, f.eks. med tilsyn og vejledning samt udarbejdelse af dokumenter. Der er mulighed for at få stor indflydelse på de fremadrettede processer og procedurer, herunder ved at forenkle og optimere de nuværende.

Din rolle vil bestå i at varetage daglige og ugentlige ad hoc-opgaver, mindre projekter og udviklingsinitiativer i relation til driftsledelsesområdet. Det vil være et alsidigt og udviklingsorienteret job med solide faglige og personlige udviklingsmuligheder. Derudover vil der være gode muligheder for at påvirke ens egen funktion inden for et område med høj prioritet og stor bevågenhed.

Dertil vil du få et bredt samarbejde internt og eksternt med entreprenører, og du vil være ansvarlig for at facilitere og koordinere møder, alt sammen med det formål at sikre og udvikle det gode samarbejde, samt at understøtte elsikkerhed.

Teknisk profil med erfaring med højspændingsanlæg

Du har en relevant teknisk baggrund som stærkstrømsingeniør, el-installatør, elektriker eller en anden relevant uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med højspændingsanlæg og distributions -eller transmissionsnettet, kombineret med erfaring og kendskab til driftsledelse.

Du har en struktureret arbejdsgang, er samarbejdsorienteret og beslutsom, og har et godt drive der sikrer fremskridt. Du er god til at skabe overblik, facilitere og støtte op. Du tager ejerskab og eksekverer, når det er nødvendigt, og samtidig nyder at samarbejde med tekniske specialister med meget høj faglighed på tværs af organisationen.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 16.april 2024. Sæt allerede nu et par forsigtige kryds i kalenderen den 19. april, hvor vi holder 1. samtale online, og 24.april, hvor vi holder 2. samtale i Fredericia 

Er du nysgerrig på din kommende leder eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til afdelingsleder Jacob Devantier Larsen på telefon +45 2179 2140 eller gruppeleder Thomas Lykke Jensen +45 5151 6793.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

Work hours

Workplace
Fredericia, Ballerup
Contact
Jacob Devantier Larsen 
Senior Manager
contacticon +45 2179 2140
Thomas Lykke Jensen 
contacticon + 45 5151 6793
 
contacticon
 
contacticon
Application due
16-04-2024Follow us
Share/Print