Tech og Innovation

Senior datacenter engineer – sæt præg på den tekniske opbygning

Kunne du tænke dig at være med til at bygge vores nye datacentre og samtidig spille en vigtig rolle i sikringen af den kritiske infrastruktur I Energinet?

Så grib chancen for at blive en del af vores nyetablerede Datacenterteam. Her venter gode kolleger på at tage godt imod dig og byde dig indenfor i en organisation, hvor din trivsel og en fokus på fælles balance i hverdagen står højt på dagsordenen.

Her får du mandat til at udføre dine opgaver. Og så har vi en kultur, hvor vi virkelig støtter hinanden, og der er plads til fejl, for vi løser problemer sammen,” fortæller Agile People Leader Sybille Bjerring Haxholm.

Slut dig til vores Datacenterteam

På kontoret i Fredericia bliver du mødt af et nyetableret, men allerede godt sammentømret Scrum-team. Udover dig består teamet af en junior datacenter engineer, en netværkslead, en Scrum Master, en Product Owner, en seniornetværksarkitekt – og to eksterne netværksarkitekter. Sammen er vi ansvarlige for opbygningen og drift af vores datacentre, en opgave vi samarbejder tæt med kolleger i Facility Service omkring.

Samtidig er vi en del af afdelingen IT Infrastructure, hvor vi dyrker sammenholdet på tværs af funktioner Her står flere gode kolleger ligeledes står klar til at tage godt imod dig. Du kan også se frem til en hverdag, hvor der er plads til hjemmearbejdsdage.

”Du bliver en del af et meget imødekommende, humoristisk og socialt team – man kan allerede mærke, de har det godt sammen,” uddyber Sybille.

Du designer, hvordan vores datacentre skal bygges

Som senior datacenter engineer er du eksperten, der sætter de tekniske rammer for opbygningen af vores nye datacentre. Du står ikke for selve byggeriet, men du samarbejder med stakeholders omkring opbygning, design, elementer og drift.

I en agil hverdag, hvor vi arbejder i sprints, kan du helt konkret se frem til at:

  • bestemme det tekniske design for vores datacentre i samarbejde med Product Owner
  • samarbejde med kolleger i Facility Service omkring styring af temperaturer m.m.
  • samarbejde med projektledere, som er ansvarlige for opførslen af datacentre
  • samarbejde med tredjepart, som skal udføre byggeriet af datacentre
  • være med til at sikre, at driften af vores datacentre kører optimalt

Erfaring med teknisk opbygning af datacentre

Du har den tekniske viden på plads og er god til at planlægge og strukturere opgaver. Dine kommunikationsevner er gode, og du er god til at skabe relationer og navigere i et miljø, der er i konstant bevægelse.

Derudover forventer vi, at du har:

  • en baggrund inden for it-arkitektur
  • erfaring med drift og opbygning af datacentre
  • forståelse for og gerne erfaring med at navigere i en politisk styret organisation
  • evnen til at formidle teknisk information klart og præcist til ikke-tekniske interessenter
  • bopæl i en overkommelig afstand til kontoret i Fredericia, hvor fremmøde forventes minimum 2-3 dage om ugen

Ansøgning og kontakt

Send dit cv via linket ”søg stillingen”, så vi har det senest 1. marts. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Sybille Bjerring Haxholm på tlf. +45 2491 7140 eller Product Owner John Berthelsen på tlf. +45 2442 3824.

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

 

Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

 

Se film om Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Sybille Haxholm 
Agile People Leader
contacticon +45 2491 7140
John Berthelsen 
Product Owner
contacticon +45 2442 3824
 
contacticon
 
contacticon
Application due
01-03-2024Follow us
Share/Print