Tech og Innovation

Vi søger nye kolleger til drift og udvikling af unikt IT-system (SCADA)

Er du ingeniør, og har du erfaring med SCADA eller interesse for at lære det, og vil du være en del af et team, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Omstillingen til et 100% grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets IT-systemer. Derfor søger vi nu to ingeniører til et af vores digitale teams.

Du bliver en del af en organisation, hvor et arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du bliver en del af et faglig dygtigt team

Du vil blive en del af et team, der arbejder med samfundskritiske IT-systemer til driften af det danske el-system. Teamet består i dag af 10 medarbejdere, hvor der er god humor, plads til alle og hvor videndeling og sparring er en del af hverdagen. Du vil også opleve, at du i høj grad kan være med til at få indflydelse på kulturen.

SCADA-systemet er et af de mest driftskritiske systemer for forsyningssikkerheden af el i hele landet. Det betyder, at der i høj grad er fokus på at sikre kvaliteten i forhold til analyse, design og implementering. Vi arbejder tæt sammen med kontrolcenteret og teknikafdelingerne, men vi har en bred berøringsflade, og alle opgaver afklares med forretningen for at sikre at brugernes behov er i fokus.

Dine konkrete opgaver vil være, at:

  • Implementere signallister i SCADA-databasen samt opdatere modellen så den passer med ændringerne på de fysiske stationer.
  • Designe og opbygge displays (operatørbilleder).
  • Afklare kundens behov i systemet og implementere ændringerne i samarbejde med blandt andet kontrolcenteret.
  • Deltage i den kommende opgradering af vores SCADA-system

Ingeniør med interesse for SCADA

Du har en relevant teknisk uddannelse, og du har motivation til at arbejde med opgaver i energisektoren. Du vil gerne arbejde med SCADA, og hvis du har interesse for Powershell, SQL og programmering generelt, vil der også være rig mulighed for at arbejde med det. Kendskab til kommunikationsprotokoller TASE2 og IEC61850 en fordel.

Du er velbevandret i dansk og engelsk (skrift og tale), og som person er du selvstændig, kvalitetsbevidst, struktureret og løsningsorienteret. Det er desuden vigtigt med gode samarbejdsevner, da du får en bred berøringsflade internt i organisationen. Sidst men ikke mindst sætter vi pris på god vilje og godt humør.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Sune Poul Broström på +4524826933 eller Senior SCADA-ingeniør Pia Fogh Madsen på: +4561243341

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Sune Poul Broström 
Agile People Leader
contacticon +45 2482 6933
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
Follow us
Share/Print