Eltransmission

El-teknisk profil til offshore-opgaver i den grønne omstilling

Har du lyst til at have en rolle, hvor din viden og erfaring er et vigtig bidrag til den grønne omstilling og hvor du bl.a. sørger for at den grønne energi fra havvindmøllerne kan komme i land?

Og vil du være med til at sikre den forsatte høje forsyningssikkerhed ved at sørge for vores offshore-platforme og tilhørende højspændingsanlæg er velfungerende og hurtig i drift efter hændelser?

Så bliv del af Energinet – her står trivsel og fleksibilitet højt på dagsordenen. Du får bl.a. tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Fokus på tilstandsvurdering og vedligehold af offshore-platforme

Du bliver en del af en nyetableret afdeling med 16 specialister, som har ansvar for alle offshore-driftsaktiviteter, internationalt samarbejde og business continuity i relation til anlæggene. Herudover leverer vi ressourcer og teknisk input til Energiø-projekter.

Vi er et lille team, der arbejder selvstændigt og er selvledende i relation til arbejdsopgaver, og I fællesskab har vi ansvaret for at opretholde den høje forsyningssikkerhed til offshore-platformene, så vindmølleejerne kan sælge den producerede energi.

Dit primære ansvar er at planlægge og sikre udførelse af afhjælpende og forebyggende vedligehold samt at udføre udvidede tilstandsvurderinger på vores offshore-platforme. Du sikrer det naturlige flow i projekterne gennem god entreprenørstyring og god projektledelse.  Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Planlægning og koordinering af offshore-aktiviteter i samarbejde entreprenører
  • Sikre fremdrift og overblik over udestående opgaver, samt kvalitetssikring af udført arbejde
  • Deltagelse i og/eller styring af mindre og mellemstore offshore renoveringsopgaver
  • Afhjælpende aktiviteter på offshore-installationer i samarbejde med vagtgående kolleger
  • Tilbudsindhentning og udarbejdelse af udbud i samarbejde med indkøbsafdeling
  • Tilstandsvurdering af vores anlæg forud for reinvestering

Hvis du har interesse og besidder de rette færdigheder, er der på sigt også mulighed for at indgå i vagtordning.

Du må forvente 4-6 rejsedage offshore om måneden (i opstartsperioden 6-8 rejsedage offshore om måneden) - og du skal være indstillet på, at der i sjældne tilfælde kan være dage, hvor vejrlig betyder, at du ikke kan komme hjem samme dag efter en planlagt flyvning.

El-teknisk baggrund og erfaring med højspændingsanlæg

Du har en el-teknisk baggrund som ingeniør, installatør, maskinmester, elektriker eller lignende, og har erfaring med højspændingsanlæg. Ligeledes har du en god mekanisk forståelse eller erfaring, som giver dig mulighed for at yde kvalificeret faglig sparring.

Du er specialisten, som trives med både at arbejde selvstændigt, men også forstår vigtigheden af at skabe det gode samarbejde på tværs af organisationen og faggrupper. Du har et godt overblik og trives i en styrende og koordinerende rolle.

Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, hvilket er nødvendigt både i forhold til vores sikkerhedskommunikation og offshore-aktiviteter. Da der vil være kørsel til vores anlæg, er det nødvendigt, at du har kørekort til personbil og egen bil.

Som person har du en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang, og på grund af transporttiden er du nødt til at være fleksibel i forhold til arbejdstid, når du er offshore. Du er stabil og evner at skabe tillid i samarbejdet med andre. Da tingene ændrer sig lynhurtigt, må du være omstillingsparat og tage dagen, som den kommer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 6. marts 2024. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da. Så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Gruppeleder, Kathrine Lund Nejsum på telefon + 45 6124 3409

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold

Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse, samt at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse og gyldigt sundhedsbevis svarende til Offshore OGUK

 

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

 

 

Work hours

Workplace
Ballerup
Contact
Kathrine Lund Nejsum 
Gruppeleder
contacticon +45 6124 3409
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
06-03-2024Follow us
Share/Print