Eltransmission

Senior Power BI-udvikler

Har du lyst til at bringe din erfaring i spil, i en central rolle, hvor du sætter retningen for vores fremtidige Power BI platform til projekt og porteføljestyring? Og kan du skubbe til eksisterende arbejdsgange og komme med nye ideer til udvikling og drift af vores løsninger?

Så er her en spændende mulighed som Senior Power BI-udvikler, hvor du bliver del af et engageret team, hvor der er stor nysgerrighed på udvikling og vidensdeling - alt sammen med det fælles mål at sikre den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du fremtidssikrer vores Power BI platform  

Du bliver en del af afdelingen Analyse og Rapportering i vores selskab Eltransmission. Vores overordnede ansvar er at sikre udvikling og vedligehold af vores digitale platform for porteføljestyring, samt sikre implementering af nødvendige processer for optimal brug heraf. I afdelingen sidder vi pt 14 kollegaer, hvor du også finder kollegaer med solide fagligheder indenfor Procesledelse, Power BI og SAP.

Som Senior Power BI-udvikler bliver du ansvarlig for opbygning, udvikling og vedligeholdelse af vores Power BI platform, hvor du med din erfaring formår at revidere og videreudvikle vores eksisterende modeller for at imødekomme de forretningsmæssige behov, og sikre at vi er på forkant med bedst praksis og teknologier inden for Power BI. Udvikling er baseret på krav fra Product Owners, porteføljeplanlæggere og andre interessenter rundt i organisationen.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Strukturere og bearbejde data
  • Visualisere data
  • Sammenkoble data fra forskellige kilder
  • Bidrage til udvikling af værktøjer og processer
  • Oplære og spare med mindre erfarne kollegaer

Du vil få en varieret arbejdsportefølje med komplekse projekter, mulighed for at opbygge et samarbejde på tværs i organisationen, og i kraft af din erfaring, være en central figur i at sikre vidensdeling og oplæring af nye kollegaer.

Erfaren Power BI specialist klar til at tage det næste skridt i karrieren

Vi forestiller os at du har 5-7 års erfaring med databearbejdning og flere års erfaring med Power BI, det vil være en fordel hvis du har kendskab til Power BI kuber (Direct Query-modeller). Du har erfaring med processering af data og du motiveres af at nørkle med data indtil koden knækkes. Du evner at visualisere data, så det kan kommunikeres videre til forretningen og benyttes til beslutningstagen i ledelsen.

Du arbejder selvstændigt og systematisk, og med en god forretningsforståelse, trives du med at forene forretningens behov med komplekse analytiske løsninger. Du formår at opbygge og vedligeholde relationer og det er nemt for dig at varetage en mentorrolle for mere uerfarne kollegaer.

Ansøgning og kontakt

Send dit CV og andre relevante bilag via linket ”søg stillingen”, så vi har den senest 6. marts 2024. Vi forventer at holde samtaler den 11.marts 2024 (1.samtale online) og 2. samtaler den 20.marts 2024 (2.samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mikkel Kolind Nielsen på telefon +45 2976 4260.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

 

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Mikkel Kolind 
Senior Manager
contacticon +45 2976 4260
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
07-03-2024Follow us
Share/Print