Eltransmission

Stærkstrømsingeniør til automationsopgaver hos Energinet

Har du lyst til at have en central rolle i etableringen og udbygningen af højspændingsstationer på Danmarks 132-400 kV transmissionsnet?
Så læs mere her…. 

Her er tale om en stilling, hvor du bidrager til en vellykket udførelse af komplekse projekter, og hvor du indgår i et spændende fagligt miljø, hvor du følger projekter fra start til slut. Du får rig mulighed for at byde ind med din viden og sætte et aftryk på udviklingen.

Sikrer overvågning og beskyttelse af transmissionsnettet

Du bliver en del af afdelingen Kontrol og Beskyttelse. Vores overordnede ansvar er at levere tekniske løsninger, der sikrer, at transmissionsnettet kan overvåges, styres og beskyttes mod fejl. Vores 20 højt specialiserede medarbejdere arbejder med tekniske løsninger, der sikrer en af de højeste forsyningssikkerheder i verden, og som samtidig understøtter en kompleks omstilling til grøn energi. Der er en god kultur af samarbejde og vidensdeling både i afdelingen og på tværs af Energinet.

Du indgår i et fagligt team sammen med andre specialister indenfor kontrol, beskyttelse og instrumentering. I fællesskab leverer I den samlede automationsleverance ind i et projekt. Dine specifikke opgaver dækker blandt andet over:

  • At være specialist på kontrol- og beskyttelseprincipper
  • Deltage i verificering og test af egenforsyningsanlæg
  • Deltage i verificering og test af manøvretavler 
  • At være specialist på konfiguration og test af beskyttelsesløsninger
  • At være specialist på konfiguration og test af styring- samt overvågningsløsninger 
  • At varetage tekniske forhandlinger og afklaringer med leverandører og samarbejdspartnere
  • At følge op på og kvalitetssikre leverancer
  • At håndtere tilbud og udbud i forhold til leverandører
  • At deltage i optimerings- og standardiseringstiltag

I gennemsnit en dag om ugen er du ”ude i marken” på projekterne fordelt i hele Danmark.

Vi forventer, at du på sigt kan gå ind i en rolle som ”Technical Lead”.

El-teknisk baggrund med forståelse for højspændingsstationer

Du har en el-teknisk baggrund, og har erfaring som relæ- eller kontrolspecialist hos et elforsyningsselskab, et rådgivende ingeniørfirma eller lignende. Måske er du startet i et håndværksmæssigt fag og har bygget mere teori ovenpå.

Det vigtigste er, at du motiveres af el-tekniske opgaver, og at du viser en god faglig forståelse for højspændings-stationer og el-systemet generelt. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende, hvilket er nødvendigt i forhold til både vores sikkerhedskommunikation og vores internationale sigte.

Din faglighed kombinerer du med gode kommunikationsevner og forretningsmæssig flair i dit samarbejde med leverandører og andre eksterne partnere. Du trives med samarbejde på tværs af forskellige fagligheder, og din ansvarsbevidste og strukturerede tilgang gør dig til en dygtig kollega, som forstår vigtigheden af gode relationer. Du har evnen til initiativrigt at fremme og handle på varierende opgaver, og du bidrager gerne med ideer til udvikling, optimering og standardisering af tekniske løsninger og processer.

Særlige forhold
Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. Du kan læse mere om sikkerhedsgodkendelse på PET’s hjemmeside.

Ligeledes er det et krav for stillingen, at du har kørekort B.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 15. april. Sæt allerede nu et forsigtig kryds i kalenderen 23. april, hvor vi holder samtaler i Fredericia.

Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til afdelingsleder, Lasse Lind på tlf. +45 3067 4691 eller gruppeleder Søren Fomsgaard Jensen på tlf. +45 2444 1493.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Lasse Lind 
Manager
contacticon +45 3067 4691
Søren Fomsgaard Jensen 
Gruppeleder
contacticon +45 2444 1493
 
contacticon
 
contacticon
Application due
15-04-2024Follow us
Share/Print