Studerende
Praktikant til Kontraktjura i Indkøb (stud. jur/merc.jur)

Er du stud.jur. eller stud.merc.jur, og vil du gerne prøve din teoretiske viden af i praksis? Så har du gennem et praktikophold hos Energinet i efteråret 2024 mulighed for at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning og være med til at arbejde med leverandørkontrakter i en stor og spændende organisation, som arbejder med formålet ”Grøn energi for en bedre verden”. Dit praktikophold foregår på Energinets hovedkontor i Fredericia med stor mulighed for fleksibilitet i tid og sted.

Hvem er vi?
Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Du får dermed også chancen for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave, der samtidig giver dig indblik i store, komplekse og banebrydende projekter.

Afdelingen Kontraktjura er en del af Energinets indkøbsorganisation og indgår dermed i et tæt dagligt samarbejde med både indkøbere, udbudsjurister, bæredygtighedsspecialister og analytikere. Desuden har vi en bred berøringsflade ud i hele organisationen, idet vi bistår forretningen med at forhandle, koncipere og styre Energinets leverandørkontrakter. Vi er p.t. 16 kontraktjurister, der arbejder inden for forskellige kategorier, eksempelvis entreprisekontrakter, samt er helt tæt på de store strategiske projekter som energiøerne.

Hvad tilbyder vi?
Hos Energinet har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse. Vi definerer sammen opgaverne i relation til din studieretning, så du får nogle arbejdsopgaver, der matcher og udvikler dine faglige kvalifikationer og kompetencer.

Som praktikant i Kontraktjura vil du blandt andet:

  • Udarbejde kontraktdokumenter baseret på vores standarder
  • Opdatere juridiske kontraktstandarder
  • Udarbejde interne notater (fx om fortolkning af kontrakten, retspraksis og lignende)
  • Deltage i den juridiske opfølgning, når kontrakten er underskrevet
  • Andet forefaldende juridisk arbejde i teamet Kontraktjura.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Samtidig er du fagligt velfunderet, engageret og god til at samarbejde, ligesom du har sans for detaljen. Som praktikant i Energinet kan du bringe dine juridiske og analytiske kompetencer indenfor kontraktretten i spil i vores drifts- og projektanskaffelser. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har tillid til egne kompetencer og er proaktiv i dit arbejde.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv, karakterudskrift og andre relevante bilag via linket, så vi har den snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende, og lukker rekrutteringen når vi har fundet vores nye praktikant. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Silja Bjåstad på sbt@energinet.dk eller telefon 40 20 82 44 eller gruppeleder Emine Kayan på eka@energinet.dk eller telefon 29 4942 60. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Application due
31-05-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type
Studerende (praktik, studiejob, speciale)

Workplace
Fredericia

Contact
Emine Kayan 
Silja Bjåstad 
 
 


Follow us