Gas Storage Denmark

Vedligeholdelsestekniker til Stenlille Gaslager

Vil du være med til at sikre den tekniske drift, vedligeholdelse og udvikling af Stenlille Gaslager – og samtidig bidrage til at accelerere den grønne omstilling? Så er stillingen som M-tekniker hos Gas Storage Denmark (GSD) måske noget for dig.

Som M-tekniker hos GSD bidrager du hver dag sammen med et hold af kolleger til forsyningssikkerheden i Danmark. Din nye arbejdsplads vil blive på vores anlæg i Stenlille, hvor du kan se frem til et teknisk spændende og afvekslende job med fokus på sikkerhed og kvalitet, og med gode muligheder for indflydelse og udvikling.

Smed, maskinarbejder, eller mekaniker med handlekraft og engagement

Trives du både med mekaniske praktiske opgaver og administrativt arbejde i form af opgaveplanlægning, så kan vi i GSD tilbyde den helt rette stilling. 

Vi forestiller os, at du er uddannet smed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende og gerne med erfaring indenfor procesindustrien, dog er dette ikke et krav. Da jobbet indebærer logistiske opgaver, skal du kunne opnå truckcertifikat samt kørekort B og C. Vi arbejder i en række administrative IT-systemer, så det er vigtigt, at du har flair for IT, herunder et godt kendskab til Office-pakken og kendskab til SAP vil også være en fordel. Da Stenlille Gaslager er et højrisikoanlæg, skal du kunne sikkerhedsgodkendes. 

Det er vigtigt, at du har et stort indre drive, engagement og tålmodighed, da det er et komplekst anlæg. Oplæringstid som ny medarbejder er derfor helt forventeligt. 

Desuden lægger vi vægt på, at du er hurtig til at tilegne dig viden og gerne går til hånde, hvor der måtte være behov for det. Som person er du robust og formår at bevare roen og overblikket. Du arbejder selvstændigt, samtidig med at du med din positive indstilling bidrager aktivt til den gode stemning og holdånd i afdelingen. 

Et ansvarsfuldt, alsidigt og selvstændigt arbejde

Du bliver tilknyttet Stenlille gaslager, og i tæt samarbejde med de øvrige teknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores installationer på gaslageret. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører. Da vi har mange udenlandske underleverandører, er det klart en fordel med gode engelskkundskaber. Over tid kommer du også på kursus hos vores underleverandører i f.eks. ventiler og gaskompressorers virkemåde.

Efter oplæring vil du skulle indgå i vores beredskabs- og driftsoperatørvagt sammen med kolleger. Derfor er det væsentligt, at du bor i nærområdet og kan være fremme på højst 30 minutter.

Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt med dine opgaver og træffer beslutninger på egen hånd. Du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag inden for de givne rammer, men trives også med at følge de fastlagte rutiner og procedurer. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har et stærkt sammenhold i afdelingen.

Særlige forhold: Stenlille Gaslager er et højrisikoanlæg, og derfor kræver jobbet, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. Du kan læse mere om sikkerhedsgodkendelse på PET's hjemmeside.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage dit motiverede CV senest 15. april. Sæt allerede nu et forsigtigt kryds i kalenderen 24. april, hvor vi holder samtaler i Stenlille.
Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til afdelingsleder Lars Bendix på tlf. 2346 2743.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Gas Storage Denmark (GSD), der driver og udvikler Danmarks to underjordiske energilagre i hhv. Stenlille og Ll. Torup.  GSD understøtter gasforsyningssikkerheden og spiller en aktiv rolle i den grønne omstilling af energisystemet. Vi er langt med projekter inden for både CO2- og brintlagring.

I Stenlille lagres gassen i en akviferformation ca. 1500 meter under jordens overfalde i et areal på ca. 14km2. 
Lagring af energi i stor skala i undergrunden er en fascinerende teknologi, og har en helt central rolle i at sikre forsyningssikkerhed og effektivitet i det eksisterende energisystem og derudover har teknologien et enormt potentiale for fremtidens energisystem og den grønne omstilling. I GSD arbejdes der med visioner og projekter inden for lagring af såvel brint som CO2. I Stenlille arbejdes der konkret på de forberedende aktiviteter for et projekt inden for lagring af CO2.  Læs mere på vores hjemmeside 
www.gasstorage.dk

Work hours

Workplace
Stenlille (Sorø)
Contact
Lars Bendix Nielsen 
Manager
contacticon +45 2346 2743
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
15-04-2024Follow us
Share/Print