Tech og Innovation

Netværksarkitekt – bidrag til retningen for vores netværksstrategi i vores IT-organisation Tech og Innovation

Kunne du tænke dig at forme netværksinfrastrukturen i Energinet? Og vil du være med til at bygge et helt nyt team op og få indflydelse på, hvordan vi samarbejder? Så bliv en del af Energinet – her står trivsel og fleksibilitet højt på dagsordenen, og gode kolleger står klar til at tage godt imod dig.

Vi er et nyt, men fagligt dygtigt team

Du bliver en del af IT Common Infrastructure platform, hvor du finder vores Datacenter-, Infrastructure Architecture Solution- og Data Infrastructure-team. Netværk indgår som et produkt i datacenter-teamet men skal udvikle sig som et særskilt team i løbet af de næste 6 måneder, hvor rollen fortsætter som netværksarkitekt i et netværksteam med PO og Scrum Master, og hvor opgaverne stadig vil være de samme.

Vi er stadig ved at sætte holdet, pt. består teamet af en anden netværksarkitekt og en lead arkitekt, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Derudover består teamet af en Scrum Master, en Product Owner og et par dygtige datacenter Engineers. Sammen byder de velkommen til et agilt miljø, hvor samarbejdet er i top, og hverdagen er hybrid. Vi mødes fast hver anden tirsdag på kontoret i Fredericia og er i løbende kontakt med hinanden i løbet af ugen til forskellige agile events.

Du vil få et stort ansvar og nogle gode kolleger

Som netværksarkitekt får du ansvaret for – sammen med teamet – at udvikle og styrke vores netværksinfrastruktur. Du arbejder derfor hands-on med vores strategi og roadmaps og sætter en klar retning for området sammen med dine kolleger. Sparring henter du hos teamets anden netværksarkitekt og lead arkitekten samt teamets øvrige kolleger, ligesom du samarbejder tæt med andre teams på tværs af Energinet. I en agil hverdag, hvor vi arbejder i sprints, kan du helt konkret se frem til at:

  • planlægge og udarbejde et strategisk roadmap for vores netværksinfrastruktur 
  • arbejde med at implementere sikkerhedsprotokoller og -standarder 

Teamet er forholdsvist nyt, og du kommer til at bygge meget op fra bunden. Så du får virkelig mulighed for at sæt-te dagsordenen og gøre området til dit eget,” fortæller Agile People Leader Sybille Bjerring Haxholm.

Du har en solid erfaring med netværk

Du er kendt for din evne til at planlægge og strukturere opgaver, og så er du god til at skabe relationer og navigere i et miljø, der er i konstant bevægelse. Derudover er det vigtigt for os, at du ved, hvad der rører sig på netværksom-rådet og konstant holder dig opdateret på nye netværksteknologier og -tendenser. Derudover forventer vi, at du har:

  • Erfaring med netværksdesign – både store og komplekse netværk 
  • Erfaring med strategisk roadmap-udvikling 
  • En dyb forståelse for gængse netværksteknologier 
  • Erfaring med at implementere sikkerhedsprotokoller og -standarder i netværksdesign Evnen til at formidle teknisk information klart og præcist til ikke-tekniske interessenter
  • Erfaring med at designe og implementere komplekse netværksløsninger, og derudover har en dyb forståelse af netværksinfrastruktur, herunder LAN, WAN, VPN, og Firewalls
  • Det forventes også, at du har erfaring og kompetencer i brugen af diverse routnings protokoller såsom BGP, OSPF og MPLS"
  • Det vil være en forudsætning, at du har mulighed for at komme på kontoret i Fredericia mindst 1 gang om ugen

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.
På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
Hvis selskabet finder det nødvendigt, vil der blive foretaget et baggrundstjek forud for sikkerhedsgodkendelsen.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så glæder vi os til at modtage dit motiverede CV senest den 12. august. Vi holder 1. samtale online, og 2. samtale i Fredericia.
Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Sybille Bjerring Haxholm på tlf. +45 2491 7140. (Dog ikke i uge 31 pga. ferien).
 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Sybille Haxholm 
Agile People Leader
contacticon +45 2491 7140
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
12-08-2024Follow us
Share/Print