Eltransmission

Specialist med fokus på drift og optimering af systemer

Kan du brobygge og skabe sammenhæng mellem anlægsdata og handlinger ude på vores el-anlæg?

Dit grundige arbejde med anlægsdata danner muligheden for at effektivisere vores vedligehold, og vi kan undgå at komponenter ender med at gå i stykker før forventet.

”Der er et kæmpestort potentiale i det her arbejde, og vi står ved begyndelsen af at indfri det. Vi håber vores nye kollega er teknisk stærk, visionær og sulten på at ”oversætte” mængder af vigtige data”, fortæller Afdelingsleder Lars Wedege

Kan du tage datadrevet vedligehold til næste niveau?

På kontoret i Fredericia bliver du en del af afdelingen Data og anlægsøkonomi i gruppen Asset Health Center i, som i tæt samarbejde med kollegaer i hele Asset, arbejder for at optimere og udvikle værktøjer til datadrevet drift og vedligehold på el-anlæg.

Vi får i dag en lang en data på hændelser på vores anlæg opfanget af b.la sensorer, og kunsten består i at kvalitetstjekke og oversætte data til handling i samarbejde med Assets øvrige specialister.

Dine ansvarsområder vil være at skabe systematik i indsamlingen af data fra vores anlæg og sikre handling på det vi ser fra data på anlæggene.

Dine konkrete opgaver er:

  • Planlægning og optimering af driftsaktiviteter på systemer
  • Sikre udviklingsprocesser og dokumentation af løsninger
  • Udvikle processer for samarbejde med det øvrige Asset
  • Overvåge anlægsdata og systemtilstande
  • Fokus på at omsætte data til handling i samarbejde med anlægseksperterne

Sund drift og vedligehold bidrager også til grøn omstilling i hastigt tempo

Asset området, hvor Data og anlægsøkonomi er en ud af 6 afdelinger, arbejder kontinuert på at effektivisere kerneaktiviteterne i hele Asset, som drifter og vedligeholder af Energinets elnet.

Vi er i gang med en større transformation af området, så det bliver mere digitalt og datadrevet. Vi er på vej, men ikke i mål – og vi lever med en foranderlig agenda, som vi kan garantere, ændrer sig undervejs, og derfor kender vi heller ikke 100% vejen til målet.

Afdelingen har et tæt samarbejde med flere afdelinger på tværs af Energinet, og du bliver del af et team, som består af 20 kolleger med bred erfaring indenfor anlæg og vedligehold.

Du har fokus på godt samarbejde og har en god evne til at sætte dig ind i tekniske emner

Du har en baggrund hvor du måske har arbejdet med overvågning, hjemtagning eller bearbejdning af data fra f.eks.  kontrolrum i forsyningsbranchen, produktionsvirksomheder eller andre, hvor du har arbejdet med lignende opgaver. Du har interesse for at sætte dig ind i tekniske emner og skabe solide samarbejdsrelationer med tekniske specialister. Du motiveres af koble den tekniske viden, så det fører til konkrete handlinger. Du har øje for optimeringspotentialer og kvalitet.

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til Grafana, men ikke et krav.

Du har en selvstændig og struktureret tilgang til din opgaveløsning, og med god systematik evner du at prioritere opgaver. Du trives med opgaver, som kræver en god portion tålmodighed (husk vi er alle på en udviklingsrejse i anvendelsen af data) og vedholdenhed for at blive udført med høj kvalitet.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os? 

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV senest 26. maj. Vi indkalder løbende til fysiske samtaler i Fredericia.

Er du nysgerrig på din kommende leder eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til afdelingsleder Lars Wedege på +45 51 96 11 01 eller gruppeleder Lars kruse på +45 21 40 44 93.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Lars Wedege 
Senior Manager
contacticon +45 5196 1101
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
26-05-2024Follow us
Share/Print