Eltransmission

Seniorprojektleder – gør en grøn forskel i store anlægsprojekter øst for Storebælt

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle i projekter, der spiller direkte ind i den grønne omstilling?

I Energinet bygger og fornyr vi højspændingsanlæg, som bliver hjørnestenen i omstillingen til fremtidens grønne energisystem og her spiller du en vigtig rolle som tovholder og bindeled på vores anlægsprojekter.

Så grib chancen og bliv en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen, og hvor du får rig mulighed for selv at planlægge din tid.

”Vi har Danmarks bedste projekter og opgaver, du ikke finder andre steder. Vi tilslutter bl.a. vindmøller og solcelleparker og sikrer, at nettet er klar til fremtiden. Kort sagt gennemfører vi projekter, der er nødvendige for at gøre Danmark grønnere” fortæller Senior Manager Anders Højer.

Træd ind i et udviklende projektmiljø

Vi har base i Fredericia, hvor vi ud over vores hovedkvarter for nylig er flyttet ind i en bygning på Kongens Kvarter, som er specielt indrettet til projektledelse. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Ballerup og dine projekter vil være øst for Storebælt, men du skal forvente en del tilstedeværelse i Fredericia samt på højspændingsstationer rundt omkring på Sjælland og evt. Lolland-Falster. Du kan se frem til at blive en del af en projektorganisation, der består af ca. 60 dygtige projektledere fordelt på 3 teams.

Sammen byder vi velkommen til et godt, sammentømret og projektmiljø, hvor der er stort fokus på faglighed og udvikling.

Du vil indgå i Øst-teamet, som varetager etablering af højspændingsprojekter øst for Storebælt. Vores projektportefølje spænder fra renovering af eksisterende højspændingsstationer til nybygning af højspændingsstationer med tilhørende kabellægninger mellem stationerne samt renovering af luftledninger.

Styr vores komplekse projekter i mål

Som projektleder får du mulighed for at sætte din ledererfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af anlægsprojekter. Det er større projekter, typisk af 2-6 års varighed, og du kan se frem til en meget afvekslende hverdag, hvor du – afhængig af størrelse – varetager 3-10 sideløbende projekter. Du vil have en række faglige kompetencer til rådighed i dine projektteams og du skal kunne håndtere disse forskellige fagligheder, så dine projekter drives frem. Samtidig er dine projekter i forskellige faser, hvilket øger variationen af dine daglige opgaver.

Helt konkret kan du se frem til at:

 • Gennemføre anlægsprojekter i eltransmissionsnettet i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Lede projektmøder med dine projektteams
 • Sørge for, at dine projekter overholder den godkendte business case og opfylder de aftalte projektmål
 • Tilsikre rapportering på fremdrift af dine projekter
 • Håndtere miljø- og myndighedsgodkendelser samt etablere et effektivt samarbejde med eksterne interessenter, herunder lodsejere, naboer og andre borgere i de lokalsamfund, vi bygger i
 • Samarbejde med eksterne partnere på projekter, hvor tilslutning til eltransmissionsnettet er nødvendigt, fx datacentre, vindmølleparker og solcelleparker
 • Håndtere forskellige områder i projektet såsom tid, økonomi, kvalitet, arbejdsmiljø, risiko og interessenter
 • Arbejde inden for rammerne af Energinets faseopdelte projektmodel, som er baseret på principperne i PRINCE I
 • Bygge, renovere og ”forskønne” luftlednings- og kabelforbindelser i højspændingsnettet
 • Bygge og renovere højspændingsstationer og stationskomponenter

Sæt din erfaring med anlægsprojekter i spil

Vi er åbne for din baggrund, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse eller erfaring inden for generel linjeledelse eller projektledelse.

Derudover forventer vi, at du:

 • har en grundlæggende uddannelse inden for projektledelse
 • har solid erfaring som projektleder og med at håndtere tværgående projektteams
 • har erfaring med personaleledelse
 • har en interesse for personlig udvikling inden for projektledelsesområdet
 • har gode forhandlingsevner
 • er god til at kommunikere i skrift og tale primært på dansk, men også gerne på engelsk.

Du ved, hvordan man motiverer andre og er vant til at operere i et åbent og projektbaseret tværorganisatorisk miljø.

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV senest den 4. august 2024. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da, så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning.

Er du nysgerrig på din kommende leder eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller ring til Senior Manager Anders Højer på telefon +45 23 11 96 87.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Energinet Eltransmission A/S, der har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet, Herefter stilles det til rådighed for samfundet med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Eltransmission sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav.

Work hours

Workplace
Ballerup
Contact
Anders Højer 
Senior Manager
contacticon +45 2311 9687
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
04-08-2024Follow us
Share/Print