Tech og Innovation

Lyder værdidrevet agilitet godt i dine ører? Bliv vores nye Scrum Master

Kunne du tænke dig at blive en del af et Scrum Master-team, hvor du finder sparring i særklasse blandt kolleger, der (nærmest) lever og ånder for at vise vejen frem mod
værdidrevet agilitet?

”Her er plads til at stille spørgsmål, gøre tingene anderledes og eksperimentere med, hvordan man får det bedste ud af sit team. Samtidig arbejder man på tværs med den agile udvikling for vores center", fortæller Scrum Master Rikke K. Larsen.

Er du klar til at sætte din erfaring med agil udvikling i spil? Og kunne du tænke dig, sammen med de øvrige Scrum Masters i området, at styrke den agile modenhed i centeret? Så slut dig
til os i Fredericia.  

Hent sparring i et stærkt fællesskab

Udover at håndtere hele paletten af de opgaver og ansvarsområder, der typisk tilfalder en Scrum Master, vil du komme til at investere en betydelig mængde af din arbejdsdag i tæt samarbejde med det tværfaglige team "Agile Leadership and Excellence". Vi har hver især ansvar for ét specifikt produktteam – men Agile Leadership and Excellence-teamet er vores homebase, så det er her, du henter sparring. Samlet brænder vi for at gøre en forskel og driver derfor forandringsinitiativer på tværs af alle vores teams i vores center, der arbejder med IT-infrastruktur og består af godt 50-60 kolleger. Vi udarbejder blandt andet kampagner til vores kolleger i centeret, hvor vi deler viden om, hvordan man bedre kan skabe mere værdi i hverdagen.

“Det lyder måske som en floskel, men jeg oplever virkelig at møde ind hver morgen til et team, der arbejder for at lykkes sammen. Og selvom der er stor fleksibilitet til at arbejde hjemmefra, så mødes vi gerne for at arbejde sammen - både på kontoret og ude i byen”, tilføjer Kristoffer Meyer Mæng, Agile People Leader.

Skab udvikling i dit team og på tværs af teams

Som Scrum Master foregår meget af din hverdag selvfølgelig også ude i dit produktteam,
som du støtter i deres opgaveløsning. Omkring dit kommende produktteam vil du komme til
at arbejde tæt sammen i et ”trekløver” med produktteamets Agile People Leader og teamets Product Owner. Du bliver derudover også en del af vores fælles ledelsesteam, der sætter retningen i vores center.

Afhængig af din profil kan du enten se frem til at arbejde sammen med vores Cloud Platformteam eller vores Netværksteam. De har hver især ansvar for deres respektive
område og står for udvikling og drift af deres løsninger. 

Helt konkret skal du:

  • Facilitere teamets udvikling og selvledelse, så de har de bedste forudsætninger for at lykkes 
  • Planlægge og facilitere Scrum-ceremonier
  • Sikre, at teamet arbejder efter agile principper
  • Være frontløber på at vi krydrer hverdagen i centeret med eksperimenter der både fremmer humøret og værdiskabelsen i centeret
  • Samarbejde med dine Scrum Master-kolleger om at sikre udviklingen af vores agile miljø på tværs af teams 

Du er en erfaren Scrum Master med lyst til at …

… udvikle en organisation i transformation.

Du har praktisk erfaring med rollen og ved, hvordan man driver forandring. Energinet er en virksomhed i konstant bevægelse, og du er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler vores agile miljø. 

Da fællesskabet er vigtigt, skal du være en teamplayer. Men det også vigtigt, at du selv kan tage initiativ. 

Derudover har du: 

  • Erfaring med ledelse af agile teams
  • eknisk forståelse, så du kan støtte dit team bedst muligt, og gerne specifik viden inden for netværk eller cloud
  • Gode kompetencer i formidling og facilitering, så du kan få dine budskaber ud
  • En pragmatisk tilgang til agilitet og værdiskabelse
  • Lyst til at samarbejde med fagfæller om Scrum Master-udfordringer

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.
På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
Hvis selskabet finder det nødvendigt, vil der blive foretaget et baggrundstjek forud for sikkerhedsgodkendelsen.

 

Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV senest den 11. august 2024. Vi inviterer løbende til samtale, så send det til os allerede i dag. Vi holder 1. samtale online og 2. samtale i Erritsø. 

Er du nysgerrig på din kommende leder, eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn, eller ring til Agile People Leader Kristoffer Meyer Mæng på tlf. 2052 3733 eller skriv på KMY@energinet.dk


Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Kristoffer Meyer Mæng 
Agile People Leader
contacticon +45 2052 3733
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
11-08-2024Follow us
Share/Print