Tech og Innovation

Agile People Leader, IT Workspace – skab fremtidens digitale arbejdsplads

Kunne du tænke dig at fokusere på personaleledelse i et agilt miljø, hvor du bliver en del af et solidt fagligt fællesskab sammen med to andre Agile People Leaders?

Hvis vi i Energinet skal stå stærkt i en energibranche i konstant udvikling og nå vores mål om at gøre Danmark grønnere, så skal vi have de helt rigtige, effektive og innovative værktøjer og processer i vores IT Workspace

Vi navigerer mellem nyudvikling og sikker, stabil drift. Det kræver meget af vores IT-organisation, som løbende er i udvikling. Og i din rolle er du med til at deltage i den videre udvikling af området,” forklarer Senior Director og Head of Center, Ole Braad Poulsen.

Velkommen til IT Workspace

Vi er et område i vores IT-organsation med stor indflydelse på digitalisering, skarpe processer og at understøtte en sikker og effektiv IT-arbejdsplads. I alt er vi 81 kolleger, som fordelt på 9 teams arbejder agilt med blandt andet PowerAutomate, ServiceNow, Device Management, Collaboration tools m.fl.

De 9 teams er fordelt ud på dig og 2 andre Agile People Leaders, hvor I løfter personaleansvaret. Specifikt får du ansvaret for ca. 30 kolleger i 3 teams, som fokuserer på ServiceNow, Workflow Automation samt processerne i vores Lean Agile Center of Excellence.

Du møder og skal lede nogle kolleger med et ekstraordinært højt kompetenceniveau. Og så har vi nogle stærke værdier, når det kommer til den grønne omstilling,” siger Ole.

Sæt retningen i et agilt miljø

Som Agile People Leader i Workspace Centeret vil du spille en central rolle i at bidrage til den digitale transformation og forbedre arbejdsprocesserne på tværs af Energinet. Her vil du også samarbejde tæt med ledelsen for at sikre, at vores digitale værktøjer og processer er effektive og innovative, og at vi har de rigtige mennesker og færdigheder til opgaven.

På den måde bygger du bro mellem forretning og IT, når du:

  • udvikler områdets profiler sammen med centrets to andre APL’er og bidrager til den overordnede udvikling af Workspace Centeret sammen med ledelsen
  • bevarer, tiltrækker og udvikler talenter og profiler med stærke faglige færdigheder, der enten er nødvendige eller en gevinst for Energinet i fremtiden
  • skaber og sikrer motivation samt opbygger tillid om retning og mål i dine teams
  • bidrager til den organisatoriske udvikling af området sammen med den øvrige områdeledelse (Scrum Master, Product Owner og dig)
  • sikrer continuous improvement af teamet

Solid erfaring med ledelse inden for teknologiområdet

Som person er du en nærværende leder, også på afstand, da vi arbejder hybridt. Du engagerer dig og er god til at skabe relationer, dele viden og skabe et inkluderende miljø med godt samarbejde og høj energi – men du kan også agere på vanskelige situationer. Samtidig kan du sikre en professionel dialog til forretningen. Endelig forestiller vi os, at du:

  • har solid erfaring med IT-ledelse i en agil organisation og kan vise eksempler på, at du kan spotte, tiltrække og udvikle talenter
  • er hjemmevant og har erfaring fra et stærkt teknologisk domæne
  • har forståelse for strategi og retningssættende ledelse samt forandringsledelse
  • har gode kommunikationsfærdigheder og behersker både dansk og engelsk flydende i tale og skrift.


Vil du være med til at gøre en forskel sammen med os?

Så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV senest den 11. august 2024. Vi inviterer til 1. samtaler i uge 34, og 2. samtaler i uge 35.

Er du nysgerrig på din kommende leder eller har du spørgsmål til jobbet? Se nærmere på LinkedIn eller kontakt Senior Director og Head of center, Ole Braad Poulsen på mail: obp@energinet.dk.

Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.
På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.
Hvis selskabet finder det nødvendigt, vil der blive foretaget et baggrundstjek forud for sikkerhedsgodkendelsen.


Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Du bliver en del af Tech & Innovation, der understøtter hele Energinet inden for innovation, digitalisering, IT-udvikling og -drift. Som strategisk partner arbejder vi på tværs af hele Energinet for at levere innovation og teknologiske løsninger, der støtter Energinets kerneopgave med at forsyne samfundet med el og gas. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper, hvor teams samarbejder effektivt for at skabe de mest effektive løsninger for Energinet.

Work hours

Workplace
Fredericia
Contact
Ole Braad Poulsen 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Application due
12-08-2024Follow us
Share/Print