Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Ansøgningsfrist: 08-10-2017

Elsker du at tale med nye, potentielle kunder?

Alm. Brand er inde i en rivende udvikling. Ny strategi, nye teknologier og nye måder at arbejde på. Alt er i spil for at kunne komme endnu tættere på kunderne og deres behov. Nu gør vi også op med den traditionelle bankrådgiver. I stedet deler vi rollen op i en salgsrolle og en porteføljerolle. Så elsker du at tale med mennesker, og kan du gøre dem til kunder, får du her verdens bedste job. Super kolleger, stærke systemer, masser af opbakning og ikke mindst frihed til at finde din egen metode. Det bliver din nye hverdag.

Mødebooking, mødeafvikling og sammensætning af skræddersyede løsninger

Du og dine salgskolleger bliver vores vigtigste våben i kampen om kunderne. Din opgave er derfor også meget klar. Skaf flere kunder – og helst kunder, der kan se værdien i at samle bank, forsikring og pension under samme tag. Du skal:

  • Sikre at du altid har gode emner i din pipeline – via vores systemer og din egen iderigdom
  • Booke møder
  • Planlægge og afvikle møder – i filialen, hjemme hos kunderne, på deres arbejdsplads…
  • Afdække kundebehov og sammensætte skræddersyede løsninger ud fra netop deres behov
  • Overlevere kunden til dine porteføljekolleger, når aftalen er landet og kunden fulgt godt på vej

 

En væsentlig del af din vej til succes handler om at skabe stærke alliancer – både internt og eksternt. Internt bliver det især til dine kolleger i andre dele af koncernen herunder særligt forsikringsforretningen – for at få og dele leads i arbejdet med at forvandle kunder fra at være ”delkunder” til ”helhedskunder” i koncernen.

Du kan forstå kundernes situation og skabe tryghed og tillid

Du har sikkert en finansiel uddannelse, der giver dig et solidt fundament for at forstå finansielle ydelser og produkter. På den vis er du i stand til at skabe overblik samt sammensætte og præsentere løsninger, der skaber tryghed og tillid, både til dig som rådgiver og til koncernen som helhed. Skal du have succes i denne rolle, skal du være drevet af at skabe synlige resultater, og have det nødvendige energiniveau til at nå ambitiøse mål. Derudover skal du kunne skabe en god dialog med kunderne og sætte en ære i at levere rådgivning af høj kvalitet.

Din nye afdeling

Du bliver en vigtig del af et super kontor med 7 bankkollegaer og mange andre på tværs af koncernen. Vi har en høj arbejdsglæde, et godt sammenhold og sætter en stor ære i at yde den bedste kundeoplevelse. Vores hverdag er med rådgivning af både nye og eksisterende kunder, hvor vi mangler netop dig til at yde rådgivning i Vest og Sydjylland. Dit udgangspunkt vil være fra Esbjerg. 
 

Din ansøgning

Er du vores nye kollega, så send os senest den 8. Oktober din ansøgning med CV. Hvis du vil vide mere om jobbet, inden du søger, er du meget velkommen til at kontakte Filialdirektør, Stine Jakobsen på tlf. 2337 3122. Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.