Bilglastekniker Mobilia

Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi en glasmästare till Bilia i Kungälv. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten
Som bilglastekniker / glasmästare utför du både beställda arbeten på bilen inför leverans till kund såväl som service och reparationsarbeten. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av glasbyten, reparation av stenskott på vindrutor och att hantera kontakten med kunder. Utöver glasarbete kan även mindre demonterings samt monteringsarbeten förekomma. I arbetet samverkar du med övrig personal på verkstaden för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. I ditt arbete förekommer vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vad vi önskar av dig
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning mot skadereparation/glas eller liknande arbetslivserfarenhet. Du bör ha datavana för att kunna jobba med felkoder och initieringar. Har du tidigare arbetat med glas kalkyler i Cabas är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser att du är noggrann och mån om att kunden ska få bästa möjliga resultat.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Kungälv. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tipsa en kompis
Fakta om Biliakoncernen Bilia är en av Europas största helhetsleverantörer för allt som rör bilägandet med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Vi erbjuder service och reparationer, drivmedel, biltvätt, hyrbilar, däck och fälg, fälgrenovering, biltillbehör, bilvård, lackering, glasbyten och bildemontering med mera. Bilia har cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien samt en auktionssajt i Sverige.

Bilia säljer personbilar av märkena Volvo, BMW, MINI, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra, Nissan, Jaguar, Land Rover och XPENG samt transportbilar av märkena Toyota, Mercedes-Benz, Volkswagen och Nissan och lastbilar av märket Mercedes-Benz.

Bilia Personbilar är det största bolaget inom Biliakoncernen och vi samarbetar med nybilsvarumärkena: Volvo och Nissan. Vi erbjuder nya och begagnade personbilar och transportbilar, tillbehör och reservdelar, originalservice och reparationer, däckhotell, bilglasreparationer och andra verkstadstjänster. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen.

Application due
2024-04-30

Start date


Work hours


Position category


Position type
Serviceverkstad

Workplace
Kungälv

Homepage


Contact
Johan Klasson 
Verkstadschef
010-497 80 43
 
 
 
Follow us